Randers Industri Service

Toldbodgade 81
8930 Randers NØ
Tlf.: 70 23 28 75
E-mail: jm@randersindustriservice.dk

www.randersindustriservice.dk

Kompetencer: Svejsning, svejseudstyr, svejsemaskiner, gasser, svejsetråd, værktøjsmaskiner, reparationer

Randers Industri Service

Startet i 1999 af Jesper Madsen, på opfordring af BD Industriværktøj (Brdr. Dahl), med reparationer af svejse og værktøjsmaskiner. Allerede efter halvandet år blev forretningen udvidet og den første ansatte blev en realitet. Løbende udviklede kerneforretningen sig til primært at omfatte servicering, validering, reparation og forhandling af svejsemaskiner.

Vi besidder i dag dybdegående svejsefaglig viden og er specialister indenfor svejsning, gældende fra grundmateriale, gas, svejsemateriale/proces samt korrekt svejseudrustning mv. Forretningen omfatter i dag, forhandling af gas der er blevet en væsentlig del af forretningen.

Vi har i dag, 6 ansatte, 2 gasbiler til leveringer, samt 3 varevogne til servicering. Stor svejse-og gasbutik med et velassorteret udvalg af de mest gængse varer samt 850 kvm gasoplag.

Hvem er vores kunder
Vi har pt mere end 1.000 aktivt købende kunder. Vi servicerer typisk industrivirksomheder, håndværkere, restaurationer og private. Vi er HC Cargo forhandler og leverer primært startere og generatorer til entreprenører, maskinstationer, motorbåde og trucks