SST Enclosures A/S


W Brüels Vej 10
9800 Hjørring
Tlf.: 98904220
E-mail: info@sindalsteel.dk

www.sst-enclosures.com

Kompetencer: Kapslinger, specialskabe, gulvskabe, klemmekasser, hygiejneløsninger, pulte, rackskabe, 19″ rackskabe, tilbehør

Velkommen til Sindal Stålindustri

Sindal Stålindustri er grundlagt i 1995 og har siden udviklet sig til en af de mest anerkendte leverandører af kapslinger til el-industrien i Danmark, Norge og Sverige. Produktprogrammet består af standardskabe, specialskabe samt broudrustning til marinesektoren.

Sindal Stålindustri arbejder udelukkende på basis af ISO 9001. Sindal Stålindustris stærke side er udvikling og produktion af specialskabe, -bokse og -pulte i materialer som aluminium, lakeret stålplade eller rustfri/rustfast plade AISI 304/316.

I et tæt samarbejde, og helt efter kundens ønsker, specifikationer og krav til materialer og overfladebehandling, finder Sindal Stålindustri den optimale løsning baseret på et stort know-how om design, udvikling, kvalitetskrav og myndighedsgodkendelse (DEMKO IP 66 og UL type 4 & 4X).

Sindal Stålindustri’s produkter fremstilles på basis af CAD/CAM teknologi. Alle produkter er produceret og testet i henhold til kundens specifikationer.

Se vores profilfilm her:

 

 


Nyheder og Indlæg fra SST Enclosures A/S


Seneste fra SST Enclosures A/S


Cookie-indstillinger