Tima A/S


Ryttermarken 10
3520 Farum
Tlf.: 36 34 25 50
E-mail: tima@tima.dk

web

Kompetencer: Generatorer, generatoranlæg, nødstrømsanlæg

Vi tror på kvalitet og på at lytte til vores kunder

Europower blev startet af to brødre i 1991 i laden til deres fædrende gård i det centrale Belgien. Siden har fabrikken vokset sig stor i et marked der er præget af hård konkurrence og uforsigtige opgivelser af ydelser støj mv.

Historie
Brødrenes mantra var at den tilfredse kunde ville komme tilbage og fortælle andre om deres gode oplevelse med Europower. Der begyndte man meget tidligt at dokumentere opbygningen af såvel standard og tilpassede modeller, hvilket førte til en ISO 9001 certificering. Al dokumentation er stadig på fabrikkens arkiver, så man ud fra stelnummeret kan finde frem til hvem der samlede anlægget, af hvilke komponenter og hvordan.

Tilpasninger
Hos Europower kan man få den generator som man ønsker. Findes der ikke en passende model i det brede sortiment er det muligt at få en lavet, så den har de funktioner, den ydelse og den driftstid man ønsker.

Teknologi
Teknologierne er kendte. Motorer fra anerkendte leverandører som Honda eller Kubota leverer kræfterne og kvalitetsgeneratorer fra Italienske MeccAlte eller franske Leroy Somer danner strømmen. Hertil kommer elektronik fra engelske Deep Sea og en masse andre underleverandører, som skaber de funktioner og den ydelse man ønsker. Hvad med en stor tank med dobbelt bund som sikrer mod olie og brændstofspild? Eller en fjernbetjening eller automatisk start ved strømnedbrud? Måske skal den være monteret på en trailer? Mulighederne er mange!

Salg & Distribution
I Danmark, Grønland og Færøerne sælges Europower eksklusivt af Tima A/S gennem vores netværk af forhandlere. Tima har mange års erfaring med distribution af generatoranlæg og har solgt Honda generatorer i Danmark siden 1964.

Cookie-indstillinger