VEIDEC

Mosevangen 102
5330 Munkebo
Tlf.: 86 28 50 00
E-mail: info@veidec.dk

www.veidec.com

Kompetencer: Industri/Special Rengøring, Klæbe & Tætningsmidler, Smøremidler, Overfladebehandling, Elektro, Værktøj, Personlig Pleje, Desinfektion og Tilbehør

VEIDEC udvikler avancerede kemiprodukter af højkvalitet til reparation og vedligeholdelse til bl.a. industri- og autobranchen. Siden starten i 1993 har vi haft en grøn produktlinje, som betyder at produkterne med ”Green World” klassificeringen ikke kræver sikkerhedsudstyr ved anvendelse. Denne klassificering betyder også, at produkterne indeholder ingen eller færre skadelige stoffer bl.a. isocyanater, hvilket gør dem mere sikre for både brugeren og miljøet. Vi arbejder kontinuerligt med grønne initiativer, og flere af vores produkter er også godkendt og certificeret af internationale organisationer herunder NSF.

Vores Vejviser

For at opnå succes i vores stræben efter en grønnere verden, bruger vi vores vejviser, som guider os i dagligdagen:

  • Med enkelhed i sindet, ærlighed som fundament, venlige øjne og en vinders hjerte leverer vi hightech produkter til reparation og vedligeholdelse.
  • Vi bestræber os på at forbedre og forenkle arbejdet for vores kunder, leverandører og for hinanden.
  • Med et højt miljøengagement følger vi gældende love og udvikler løbende vores sortiment.

Vores Vision for Det Grønne Værksted

Vores passion for livet kommer til udtryk gennem vores vision om det grønne værksted, som er en arbejdsplads, hvor du og dine kolleger kan arbejde trykt og uden at bekymre sig om, hvorvidt ens eget arbejde har en negativ effekt på helbredet eller miljøet – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi udvikler alle vores produkter med det samme princip; de skal være så sundheds- og miljøvenlige som overhovedet muligt. Dette indebærer, at vi konstant stræber efter at forbedre vores produkter og at gøre dem endnu mere miljøvenlige og effektive.

Alt sammen for at opnå visionen om det grønne værksted.