Vestjysk Modelsnedkeri ApS

Isefjordsvej 5
6715 Esbjerg N
Tlf.: 26412563
E-mail: pbo@vestjyskmodelsnedkeri.dk

www.vestjyskmodelsnedkeri.dk

Kompetencer: Drejning, fræsning, CNC bearbejdning, 5-akset fræsning, CAD/CAM, prototype fremstilling, modeller, støbeforme, vacuumforme, fræser-fixturer, emnebearbejdning, plaststøbning, glasfiber, aluminium, design, specialopgaver, modelsnedker, produktudvikling, serieproduktion

Vi er en virksomhed, som har specialiseret sig i produktionen af modeller og prototyper i forskelligt materiale. Vi er en familievirksomhed, som vægter kvalitet og godt håndværk højt, og vi er derfor en oplagt samarbejdspartner for netop din virksomhed.

Det traditionelle håndværk er basis for teknikken

Vi arbejder i mange forskellige materialer, og vi gør brug af både det traditionelle håndværk og vores tre 5-akset CNC-fræsere. Vores CNC-maskiner markerer en del af omlægningen fra det traditionelle håndværk til en mere moderne og teknologisk produktion af emner. Vi fremstiller dog stadig emner i ‘hånden’, og vores håndværk er stadigvæk kendetegnet af kvalitet og durabilitet.

Som håndarbejde fremstiller vi modeller i træ, flamingo og komposit til f.eks. møbelfabrikanter og designere samt til arkitekter og skulptører. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af emner, hvor vi har serviceret både møbelindustrien og arkitekter. Vi er en utrolig alsidig virksomhed, der henvender sig til stort set alle former for virksomheder ligegyldigt branche.

Ligeledes udvikler vi gerne fræseprogrammer til levering “ud af huset”.

Udvikling med fokus på godt håndværk

Vi har brugt mange år på at udvikle vores håndværk, og jo bedre kendskab vi har til håndværket, jo bedre muligheder har vi for at kunne rådgive til produktudviklingen. Vi tænker i stedet at alt kan lade sig gøre da vi tænker anderledes og er kreative. Med vores CNC-maskiner kan vi også hurtigt lave modeller, så man kan se om designet også virker i virkeligheden og ikke bare på skærmen