Wieland Manner

Hammerholmen 18
2650 Hvidovre
Tlf.: 36 77 14 01
E-mail: info@wieland-manner.com

www.wieland-manner.com

Kompetencer: Aluminium, Aluminium rundstænger, Bronze firkantstænger, Bronze rundstænger, Bronze rør, Bronze skinner, Bronzelegeringer, Kobber, Kobber bånd, Kobber plader, Kobber rør, Kobber skinner, Kobber stænger, Kobber tråd, Kobberlegeringer,  Messing, Messing bånd, Messing plader, Messing rør, Messing skinner, Messing stænger, Messing tråd, Messinglegeringer,  Nysølv, Nysølv plader, Nysølv stænger, Bronze, Beryllium, K65-rør og –fittings, Medicinske kobberrør, Kølerør, Kobberfittings, Kobber-Nickelstænger, Tellur, Titaniumstænger, Titaniumtråd, Wolfram

Wieland Manner A/S er grundlagt i 1971 og har siden sin oprindelse været en af landets førende metalgrossister indenfor kobber og kobberlegeringer til industrien og byggebranchen. Vi har siden 2005 været et datterselskab af Wieland-Werke AG.

Wieland Manner A/S er oprindeligt grundlagt under navnet Manner Metal A/S tilbage i 1971 og siden den spæde start har vi betragtet det som vores fineste opgave at være den bedste samarbejdspartner til både kunder og leverandører, i forhold til service og høj kvalitet.

Vores produktportefølje indeholder hovedsageligt Kobber og kobberlegeringer (messing, bronze og nysølv), men qua vores status som datterselskab i Wieland-Werke koncernen, har vi også en bred adgang til produkter som aluminium og titan.

Med +2200 aktive artikel numre, lokalt lager samt egen transport, har vi mulighed for at garantere en meget fleksibel og hurtig kundeservice med et højt niveau af forsyningssikkerhed.

I vores bestræbelser på at tilbyde den bedste service udbygger vi løbende vores medarbejders knowhow gennem videreuddannelse og teknisk træning således at vi altid er ajour med udviklingen, hvilket vores succesrige og langvarige relationer med kunder i både forarbejdnings industrien og HVAC segmentet bekræfter.

Du kan altid forvente den højeste kvalitet fra os. Gennem fremtidsrettet handling og konstant optimering af vores forretningsprocesser skaber vi merværdi for dig – vores kunde!

Aktuelle metalpriser