WILLBRANDT Gummiteknik A/S

Grønlandsgade 9
4690 Haslev
telf.: 56 87 01 64
E-mail: info@willbrandt.dk

www.willbrandt.dk

www.willbrandt.se

Kompetencer: Kompensatorer, Fendere, Gummikompensatorer, Stålkompensatorer, Vibrationsdæmpere, Svingningsdæmpere, Akustik, PUR – Polyuretan

WILLBRANDT Gummiteknik A/S er et handels-, produktions- og ingeniørfirma, som rådgiver og markedsfører alt inden for gummi- og stålkompensatorer samt produkter af gummi eller kunststof til vibrations-, støj- og svingningsdæmpning.

Vort mål er at være vore kunders foretrukne leverandør af tekniske gummi- og kunststofemner i alle dimensioner og seriestørrelser, hvad enten det vedrører kompensatorer, dæmpning af vibrationer, støj eller svingninger ved hjælp af gummi eller gummi/metal forbindelser.

Vi forhandler flere kendte – fortrinsvis tyske firmaers produkter, såsom Continental ContiTech SchwingMetall, PAGUAG, PHOENIX MEGI og GMT. Produkterne sælges og distribueres i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vort moder- og datterselskaber lagerfører hele Continental ContiTech’s SCHWINGMETALL og MEGI-Program samt en del af BARRY CONTROLS’ produkter.

Derudover haves et stort udvalg af vore egne produkter og andre mærker på lager. F.eks. lagerføres alle standardkompensatorer i gummi fra DN 20 til DN 1000 samt de passende flanger.

Da en stor del af vor omsætning er baseret på skibsfart, er vi gearet til hurtig og præcis levering af vore produkter overalt i verdenen. Standardemner er ikke altid, hvad vore kunder har brug for. Derfor designer og udvikler samt producerer vi i Hamborg f.eks. gummi chokdæmpere, CAVOFLEX stålwireophæng samt udfører også mekanisk arbejde på vores eget værksted. Desuden anvender vi forskellige underleverandører i Danmark.