Xylem Water Solutions Denmark ApS

Ejby Industrivej 60
2600 Glostrup
Tlf.: 43 200 900

www.xylemwatersolutions.com

Kompetencer: Alt til renseanlæg, Behandling af spildevand (Beluftning, Blæsere, Mixere, UV og OZON), Cirkulationspumper, Lænsepumper, Omrørere, Pumpestationer, Slampumper, Spildevandspumper, Turboblæsere

Xylem Danmark er et salgsselskab i Xylem koncernen. Xylem er verdens førende pumpeproducent med mere end 12.000 ansatte verden over og omsætter for mere end 25 mia. kr. årligt.

I Danmark er vi små 100 ansatte, med mere end 60 års erfaring. Vi løser vand og spildevandsteknologiske udfordringer med produkter af høj kvalitet sat sammen i kundeorienterede løsninger af vores dygtige teams. Vi befinder os på fire lokationer: Glostrup, Kolding, Aarhus og Aalborg. Vores primære segmenter er de offentligt ejede spildevandselskaber, byggeriet, vandværker og industrien.

Vi tilbyder løsninger til transport af spildevand (pumper og pumpestationer og styringer), behandling af spildevand (Mixere, beluftning, blæsere, UV og OZON), samt en række rent vands produkter (primært pumper) til industri, vandforsyning og byggeriet.


Nyheder fra Xylem Water Solutions Denmark ApS


Seneste nyheder fra Xylem Water Solutions Denmark ApS