Åndedrætsmasker

Åndedrætsmasker - Leverandører af åndedrætsmasker finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end åndedrætsmasker, så brug søgefeltet under denne boks. Personlige værnemidler, korrekt påtagning og aftagening af værnemidler ved patienter i isolation - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om åndedrætsmasker:


FilterNew ApS

Bækgårdsvej 72
4140 Borup
Tlf.: 42921058
E-mail: info@filternew.dk

www.filternew.dk

Kompetencer: Ventilationsfiltre til Genvex, Nilan Danfoss, Dantherm, Exhausto, Optivex, Vallox, Lindab, VUT, Aerosmart, filtermåtter, dantherm filter, Filter til dantherm, genvex filter, filtre til genvex, filter til genvex, filter til ventilationsanlæg, filter genvex, nilan filter, nilan filtre, filter til nilan, dantherm, ventilationsfiltre, dantherm filtration, ventilationsfilter, nilan comfort 300 filter, f7, danfoss ventilation, luftfilter, pollenfilter

Læs mere om FilterNew ApS


Teknidan Handelsselskab ApS

Lundsbjerg Industrivej 29
6200 Aabenraa
Telf.: 74 61 36 36
E-mail: salg@teknidan.dk

www.teknidan.dk

kompetencer: Værktøj, Skær-Slib, Svejs-Gas, Teknik, Indretning og Inventar, Beklædning og Værnemidler, Befæstelse, Lejer, Transmission, Forbrug-Kemi

Læs mere om Teknidan Handelsselskab ApS


Würth Industri Danmark A/S

Merkurvej 5
6000 Kolding
Tlf.: 73 20 73 20
E-mail: salg@wuerthindustri.dk

www.wuerthindustri.dk

Kompetencer: befæstelse, befæstigelse, nitter, blindnitter, Lean, produktionsoptimering, indkøbsoptimering, besparelser, reduktion i tidsforbrug, reduktion i vareforbrug, reduktion i spend, konsolidering, vending, kanban, automatisering, six sigma, kaizen, SCM, supply chain management, partnerskab, international partner, global leverandør, international leverandør, VMI, leverandørstyret lager, genbestilling, full service, tegningsvarer, special-befæstelse, duplex, super-duplex, Zinkflake, HDG, A2, A4, rustfri, DIN, NORM, ISO, PPE, værnemidler, forbrugsartikler, standardartikler, automatisk genopfyldning, Skruer, Bolte, møtrikker, skiver, handsker, sikkerhedsbriller, høreværn, masker, PPE

Læs mere om Würth Industri Danmark A/S


Beskyt dit åndedræt – Ny ESAB papr giver intensiv beskyttelse
ESAB Welding & Cutting Products har introduceret det nye ESAB PAPR (Powered Air Purifying Respirator) system, der yder intensiv beskyttelse mod svejserøg og partikler ved svejsning, fugning og slibning
ESAB PAPR er udstyret med et P3-filter og et forfilter til at opfange partikler samt den nyeste kontrolteknologi, der giver operatøren mulighed for at justere luftstrømmen mellem 170 og 220 l/min afhængigt af omgivelserne og opgaven. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning er det udstyret med både visuelle og akustiske alarmer, der advarer operatøren i tilfælde af blokering af filter eller lavt batteri. De kompatible hjelme omfatter SENTINEL™ A50 for Air, G30 Air, G40 Air og G50 Air samt Warrior™ Tech. Den robuste konstruktion er designet til alle svære svejseopgaver, og dog vejer ESAB PAPR kun 1 kg. Lithium-ion-batterienheden giver op til 8 timers drift ved en luftstrøm på 220 l/min, og en LED-indikator gør det nemt for operatørerne at se og indstille luftstrømshastigheder; der er også en LED-indikator for batteriopladning. ESAB Welding & Cutting er anerkendte som førende indenfor svejsning og skæring. ESABs tilsatsmaterialer, udstyr og tilbehør bringer løsninger til kunder i hele verden, lige fra hævdvundne svejse- og skæringsprocesser til revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering.

iTOOLS – Engangsmaske med indbygget frisk luft
AIR+ fra iTOOLS er verdens første engangsmaske med en tilkoblet mini-ventilator, der automatisk fjerner udåndingsluften

Håndværkere og gør-det-selv-folk arbejder ofte i lokaler med meget støv i luften, og løsningen er som regel at tage en engangsmaske på. Men en sådan maske kan hurtigt blive fugtig på indersiden, og ved brug i længere tid kan det give ubehag, svimmelhed og hovedpine. Ganske enkelt fordi meget af udåndingsluften bliver inde i masken.

Men nu lancerer firmaet iTOOLS i Odder en ny engangsmaske, der ikke blot holder støvet ude, men også automatisk fjerner udåndingsluften, så arbejdet bliver meget mere behageligt.

Den nye støvmaske med indbygget frisk luft hedder AIR+ og er verdens første engangsmaske med en aktiv ventilator. Den lille ventilator vejer blot 19 gram og monteres let og hurtigt på masken med et klik. Den suger stille og roligt udåndingsluften væk, så luften inde i masken altid vil være meget køligere og friskere.

Den målbare effekt af ventilatoren er, at den relative fugtighed inde i masken reduceres med 40 procent; temperaturen falder med op til 4 grader celcius, og der forhindres en ophobning af CO2. Tre positive virkninger, der tilsammen giver en tør og kølig maske, som er behagelig at gå med i flere timer ad gangen.

AIR+ består af to elementer: En CE-certificeret ergonomisk engangsmaske, der er designet til let og hurtigt at kunne tilpasses enhver ansigtsform. Og den lille genopladelige ventilator, der kan bruges utallige gange og har en driftstid per opladning på hele 2 1/2 time. Denne kombination er en ny og innovativ løsning til forbedring af arbejdsmiljøet, og AIR+ har netop vundet de prestigefyldte internationale designpriser, Red Dot Design Award og iF Design Award.

iTOOLS har specialiseret sig i udvikling og produktion af værktøj, som gør arbejdet lettere, hurtigere, sikrere, behageligere og mere effektivt for håndværkeren. Nærmeste forhandler anvises ved henvendelse til iTOOLS, og prisen for en AIR+ startpakke med 10 masker og en mini-ventilator ligger på lige under 500 kroner plus moms.


Formstøbte masker til engangsbrug i Honeywell 800-serien tilbyder forbedret pasform, komfort og beskyttelse
Honeywell annoncerede i dag lanceringen af en ny serie af formstøbte masker til engangsbrug med en polyurethanskumbelægning -

- der er designet specielt til at give en forbedret sikkerhed, ydeevne og komfort.

De nye formstøbte masker til engangsbrug i Honeywell 800-serien er fremstillet af et højtydende, fugtbestandigt og åndbart materiale og er certificeret i henhold til kravene i EN 149: 2001+A1: 2009 (for engangsmasker) i overensstemmelse med EU-direktiv 89/686/EØF (vedr. personlige værnemidler) og overholder REACH-regulativet. De er derfor ideelle til bygningsmiljøer og generelle industrimiljøer, hvor arbejderne udsat for farlige materialer i støv, tåge og dampe.

"Maskerne i Honeywell 800-serien har et stilfuldt og professionelt udseende og er meget behagelige at have på, hvilket er en tiltrængt nyhed på markedet", udtaler Terry Crumpton, Senior Product Manager, EMEAI Respiratory Protection. "I farlige miljøer, er det vigtigt, at arbejderne bærer det rette beskyttelsesudstyr. Maskens højtydende udåndingsventil holder masken kølig indvendig og reducerer CO2-indholdet, og dens professionelle udseende fremmer brugeraccept".

De filtrerende ansigtsmaskedele (FFP'er) er tilgængelige i klasserne FFP1 og FFP2, med og uden en ventil afhængig af anvendelsesformålet, og behøver kun minimale justeringer for at give en behagelig og sikker pasform. Engangsmaskerne kan også nemt bæres sammen med sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller, så brugeren er i stand til at opretholde et fremragende udsyn under udførelsen af opgaverne. Maskens højtydende udåndingsventil forstærker den samlede ydeevne og øger komforten.

Kappen er forsynet med en bueformet ribkant, der sikrer, at masken bibeholder sin form, en metalnæseklemme, hvilket giver brugeren af åndedrætsværnet en lettere tilpasning omkring næsen, og yderst fleksible og stærke formstøbte dobbeltelastikbånd på ydersiden af filtreringsområdet, som mindsker risikoen for lækage og øger stabilitet og pasform på ansigtet. Som en ekstra forbedring, minimerer maskernes ultralette åndedrætsværn (fra 8 til 14 gram) brugertræthed, hvilket fremmer brugeraccept.

Honeywell 800-serien er ikke kun i fuld overensstemmelse med gældende EU-standarder, men har også gennemgået en valgfri Dolomite-test, som sikrer en høj modstandsdygtighed over for tilstopning. Dette betyder, at masken kan anvendes i lang tid og opretholder ydeevnen inden for åndedrætsmodstand og filtrering. Endelig indeholder engangsmaskerne ikke latex, PVC eller silikone, hvilket modvirker irritationer og risikoen for allergi.


Conrad Business Supplies introducer ny serie af sikkerheds- og beskyttelsesudstyr fra 3M
Ny af personligt beskyttelsesudstyr omfatter coveralls, goggles og halvmasker med åndedrætsværn til beskyttelse ved ophold i udfordrende miljøer
Conrad Business Supplies lagerfører nu en udvidet serie af personligt beskyttelsesudstyr (PPE) fra den anerkendte leverandør, 3MTM. Den nye serie blev oprindeligt vist på A+A Personal Safety show i Düsseldorf, og serien omfatter coveralls, goggles og åndedrætsværn. 3M™ Protective Coverall 4532+ (heldragt) er fremstillet af robust 52gsm SSMMS-materiale og har en forbedret pasform for bedre komfort. Coverall-dragterne opfylder kravene i PPE Directive Category III og omfatter en specialiseret coating, der tillader brug mange steder, hvor en SMS-coverall ikke kan bruges. Dragterne leveres i blå eller hvid og i størrelser fra S til 4XL. Protective Coverall 4532+ har strikhåndled, trefløjet hætte og et strikket kileformet panel, som forbedrer komforten. 3M SecureFit Safety Goggles 400-Series er prisbillige beskyttelsesbriller, som bruger 3M trykdiffusionsteknologi. Disse lette, stelfri sikkerhedsbriller er udstyret med klare, anti-dug linser og egner sig fint til formål som vedligeholdsopgaver, slibning, elektrisk arbejde, operatørarbejde, nedrivning, maling, montage eller rengøring inden for transport, konstruktion, produktion eller olie- og gasindustrien. På lager hos Conrad Business Supplies er også 3MTM 6500QL halvmaske-åndedrætsværnet. Det er designet til beskidte arbejdsmiljøer, og de genanvendelige masker har en stærk konstruktion med en let ru silikone-forsegling mod ansigtet, hvilket giver stabilitet og holdbarhed. Maskerne kommer i tre størrelser (S, M, L) og har en 3MTM bajonetlås, der giver en let og hurtig tilslutning af dobbelte letvægtsfiltre. QL-versionen har desuden en Quick Latch drop-down mekanisme. - Personligt beskyttelsesudstyr er et vigtigt område for mange af Conrad Business Supplies' kunder. Ved at lagerføre denne serie af højkvalitets PPE-udstyr fra 3MTM udvider vi vores PPE-tilbud og sikrer vores kunder en nem og hurtig mulighed for opfyldelse af alle deres behov for PPE-grej, siger Christian Heldmann, produktchef, Category Business Supplies.