Kurser i Brandbekæmpelse

Du har søgt efter Kurser i Brandbekæmpelse og vi håber du har fundet den viden og de leverandører af Kurser i Brandbekæmpelse som du havde forventet. Skal du bruge andet end Kurser i Brandbekæmpelse finder du nemt og overskueligt anden viden og leverandører ved at bruge søgefeltet i venstre sides kolonne. Find love og regler når du beskæftiger dig med brandsikring her - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om Kurser i Brandbekæmpelse:


Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Tlf.: 36 34 90 00
E-mail: dbi@brandogsikring.dk

www.brandogsikring.dk

Hos DBI er vi specialiserede i brand og sikring og arbejder målrettet for at sikre liv og værdier. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for brandforebyggelse, brandteknik og sikring og arbejder for at hjælpe vores kunder med at opnå de bedste sikkerhedsløsninger.

Læs mere om Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut


BrandSikring Danmark

Maltvej 11-13
9700 Brønderslev
Tlf.: 98 19 10 34
E-mail: info@brandsikringdanmark.dk

www.brandsikringdanmark.dk

Kompetencer: Serviceeftersyn & salg af brandmateriel, pulverslukkere, vandslukkere, skumslukkere, kulsyreslukkere, brandslanger, brandskabe, brandtæpper, ildslukkerskabe, førstehjælpkasser & udstyr, hjertestartere, sikkerhedsskilte, øjenskyl, røgalarmer, strålerør, ADR kufferter, kurser i førstehjælp & brandbekæmpelse.

Læs mere om ​BrandSikring Danmark