Sikkerhedsnet

Sikkerhedsnet - Leverandører af sikkerhedsnet finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end sikkerhedsnet, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om sikkerhedsnet:


Lotek A/S

Rønsdam 10
6400 Sønderborg
Tlf.: 70 13 52 00​
E-mail: info@lotek.dk

web

Kompetencer: Gasdetektering, flammedetektering, evakueringsøvelser, førstehjælpskurser, brandslukningskurser, brandslukningsmateriel, ildslukkere, brandslukkere, slangevinder, slangeskab, brandtæpper, hjertestartere, alarm og slukningssystemer, førstehjælpsudstyr, øjenskyl, tasker og kufferter, kemikaliedragter, skæreslukker, FLIR termiske kameraer, frigørelsesværkøjer, dykker og røgdykkerudstyr, brandhjelme, redningshjelme, marine services

Læs mere om Lotek A/S


Skov Industri A/S

Gl Grandvej 4
5580 Nørre Aaby
Tlf.: 63424242
E-mail: firma@skov-industri.dk

www.skov-industri.dk

www.skærmvæggen.dk

Kompetencer: Akustik, Støjdæmpning, Ruminddeling/kontor/kontrol- og pauserum, Renrum, Flytbart rum, Smith Reoler, Mezzanin, Akustikregulering, Skærmvægge

Læs mere om Skov Industri A/S


Cembrit – Ovenlysplader af polycarbonat forhindrer faldulykker
Cembrit besluttede allerede i 2014 at gå fra PVC til PC (polycarbonat) ved produktionen af ovenlysplader. Herved er faldulykker undgået, og det er den eneste rigtige løsning, lyder det.
Faldulykker gennem ovenlysplader har ofte meget alvorlige eller endda dødelige konsekvenser for den tilskadekomne. For at mindske antallet af faldulykker valgte Cembrit i 2014 at udfase PVC-pladen til fordel for en ny plade fremstillet i polycarbonat (PC). PC-ovenlysplader er nemlig beviseligt mere holdbare, trædesikre og slidstærke. - Ovenlysplader er ubetinget tagets svageste punkt, og derfor er det oplagt at forstærke netop den del ved at anvende ovenlysplader af polycarbonat. Det er den eneste rigtige løsning, siger adm. direktør hos Cembrit Mogens Fisker. PC-pladen fra Cembrit er 1 mm tyk og har et akrylfilter, som tilfører ekstra styrke, gør pladen mere robust og ekstra modstandsdygtig over for al salgs vejr og store temperaturudsving. Pladen har samme mål som den tidligere PVC-plade og monteres nemt med hjørne/hul-plader (HJ/HU).  Derudover har en PC-ovenlysplade minimum 85 procent lystransmission og en høj UV-stabilitet. Prismæssigt er PC-pladen faldet 40 procent og er i dag kun en smule dyrere end PVC-pladen, men til gengæld er den mere sikker, nemmere at montere og har en længere levetid. Den nye PC-plade lever til fulde op til bygningsreglementets krav vedr. sikkerhed mod gennemtrædning.