D-S Sikkerhedsudstyr A/S


Menstrupvaenge 10
4700 Næstved
Tlf.: 55 44 66 44
E-mail: info@d-s.dk

www.d-s.dk

Kompetencer: Sikkerhedsudstyr, VARMEX brandfast beklædning, faldsikringsudstyr, rækværk og tagsikring, olie og kemikaliespild, brand og redning, desinfektion og hudpleje, førstehjælp, skilte og og afmærkning, løfteudstyr, rengøring, instrumenter, lockout og tagout, opbevaring, fleksible forbindelser, outlet

”Fra top til tå – Yderst til inderst.”

Vi er din totalleverandør af personlige værnemidler og tilbyder et komplet produktprogram af arbejdsmiljøløsninger, teknisk udstyr og PPE i alle kategorier, direkte til dig uden dyre mellemled, og har gjort dette i mere end 70 år.

Vi servicerer hele det danske marked med vores rådgivende sikkerhedskonsulenter som har stor erfaring og en bred viden om personlige værnemidler. Samtidig dækkes det svenske marked af datterselskabet euroquiPPE AB, beliggende i Ängelholm.

Målsætningen har siden dag et, været at sikre din optimale beskyttelse fra top til tå – yderst til inderst. I dag dækker vi bredt, uanset om det drejer sig om personlige værnemidler (sikkerhedsudstyr), arbejdstøj, brøndhejsudstyr, faldsikring, gasdetektorer, sikkerhedssko, åndedrætsværn, skilte eller afspærring samt førstehjælp og desinfektion og meget meget mere – så har vi hvad der skal til for at løse opgaven.

Cookie-indstillinger