Vilea ApS

Stovbyvej 15
2610 Rødovre
Tlf.: 70 60 30 04
E-mail: kontakt@vilea.dk

web

Kompetencer: Ventilation, køkkenventilation, storkøkkener, boligventilation, varmventilatorer, genvinding, energioptimeringer, DUKA ventilatorer, mekanisk ventilation, indeklima, ventilationsanlæg, service og montering, radon, skimmelsvamp

Ventilationsfirma med fokus på et sundt indeklima

Vilea er dit ventilationsfirma beliggende i Rødovre. Vi tilbyder andelsboligforeninger markedets bedste energibesparende løsninger inden for ventilation. Som ventilationsfirma dækker vi alt fra formidling til installation. Vilea foretager vurderinger med hensyn til et totaløkonomisk perspektiv, energibesparende tiltag og med blik for et sundt indeklima.

Et sundt indeklima bidrager til trivsel, forøget velvære og balance i hverdagen. Som ventilationsfirma ved vi, hvor vigtigt det er, at få renset og indreguleret ventilationssytemet. samt være opmærksom på symptomer på dårligt indeklima. Bolig ventilation er en udfordring mange står overfor. Det er f.eks. udsugning i køkken og på badeværelset, samt den generelle ventilation i huset, som kan fremskynde dårligt indeklima. Det kan Vilea – dit ventilationsfirma – hjælpe med!