Vilea – Hvorfor vælge et ventilationsanlæg til din boligrenovering?

Når du skal i gang med din boligrenovering, kan det være en god idé at overveje, om man skal have installeret ventilation

Når du skal i gang med din boligrenovering, kan det være en god idé at overveje, om man skal have installeret ventilation. Med ny ventilation i ens bolig vil indeklimaet forbedres. Med et ventilationssystem i din bolig er du på forkant med det dårlige indeklima, som kan give dig symptomer såsom hovedpine og træthed.

Ved installation af ventilation, vil anlægget ventilerer alle rum i boligen. Når du åbner vinduer luftes kun de rum ud, som vinduerne er åbne i. Et ventilationsanlæg genanvender varmen og er dermed mere miljøvenligt, end når du åbner vinduet og kold luft skiftes ud med den varme luft i din bolig.
Så du skal vælge et ventilationsanlæg, fordi det er mere miljøvenligt og fordi du får et bedre indeklima og dermed trives bedre. Derudover forlænger du også levetiden på din bolig.

Hvis der allerede er en ventilation i dit hus, kan det være en fordel for dig, at få den udskiftet eller efterisoleret hvis du alligevel er i gang med en total boligrenovering. Alt efter hvor gammel din ventilation er, kan det være nødvendigt at udskifte den. Hvis den ikke behøver udskiftning, kan det være ventilationen har brug for en rens – dette kan vi også hjælpe dig med.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores arbejdsmetoder eller andre uafklarede spørgsmål, så ring til os. Du kan kontakte os på telefon: 70 60 30 04 eller på mail: kontakt@vilea.dk.

Vilea ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger