Samlebeslag

Samlebeslag

Samlebeslag er beslag, som er sammensat af bolte og huse og de anvendes primært i møbelindustrien.  Samlebeslag bruges bl.a. til at samle i reoler, borde mv. Samlebeslag er kendetegnet ved en særdeles robust samling, som kan efterspændes for bedst mulig samling. Beregningsprogram til udvælgelse og dimensionering af beslag finder du her – Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af Samlebeslag:

Flexi Riste A/S

Hjejlevej 10
7480 Vildbjerg
Telf.: 97 13 32 11
E-mail: mail@flexiriste.dk

www.flexiriste.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Nord-Lock ApS

Gydevang 39-41
3450 Allerød
Tlf.: 21 78 66 99
Email: info@nord-lock.dk

www.nord-lock.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

R&S Skoddesnedkerne ApS

Svenstrup Strandvej 4
4400 Kalundborg
Tlf.: 31 24 20 94
E-mail: rs@skodder.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Scandiloc a/s

scandiloc

Solvangsvej 15
4681 Herfølge
Tlf.: 56 25 05 00
E-mail: info@scandiloc.dk

www.scandiloc.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Simpson Strong-Tie A/S

Hedegårdsvej 11
8300 Odder
Tlf.: 87817400
E-mail: info@strongtie.dk

www.strongtie.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Samlebeslag, også kendt som forbindelsesbeslag eller monteringsbeslag, er metal- eller plastikkomponenter, der bruges til at fastgøre eller forbinde forskellige dele af en struktur eller et produkt sammen. Disse beslag spænder fra enkle metalklemmer til komplekse samlebeslag, der muliggør sammensætning af avancerede konstruktioner.

Her er nogle almindelige typer samlebeslag:

  1. Vinkelbeslag: Disse beslag bruges til at fastgøre to komponenter sammen i en vinkel. De er almindelige i træarbejde, konstruktion af møbler og andre applikationer, hvor styrke og stabilitet er vigtig.
  2. Pladebeslag: Disse beslag består af flade metalplader med perforerede huller, der bruges til at forbinde to flade overflader sammen. De kan fastgøres med skruer, bolte eller søm og anvendes i alt fra konstruktion til reparationer og opbygning af møbler.
  3. Hjørnebeslag: Disse beslag er designet til at forstærke hjørner af strukturer eller møbler og kan have forskellige former afhængigt af det specifikke behov. De giver ekstra styrke og stabilitet og bruges ofte i bygge- og snedkerarbejde.
  4. Stangbeslag: Disse beslag bruges til at fastgøre stænger eller rør til en overflade eller en anden struktur. De kan være enkle klemmer eller mere avancerede beslag, der tillader justering eller bevægelse af stangen.
  5. Monteringsbeslag: Disse beslag er designet til at fastgøre to komponenter sammen på en bestemt måde, såsom at fastgøre en hylde til en væg eller en dør til en ramme. De kan være usynlige eller synlige afhængigt af det æstetiske og funktionelle krav.

Samlebeslag fås i forskellige størrelser, former og materialer afhængigt af applikationen og de krav, der stilles til styrke, holdbarhed og udseende. De spiller en vigtig rolle i konstruktion og produktion ved at muliggøre sikker og pålidelig fastgørelse af forskellige komponenter og dele.Cookie-indstillinger