Betonarbejde

Betonarbejde - På denne side finder du leverandører af Betonarbejde, produktnyheder om Betonarbejde, samt viden om Betonarbejde. Beregn dit cementforbrug, se her - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om Betonarbejde:


Arkil A/S - Grundvandssænkning

Geminivej 5-7
2670 Greve
Tlf.: 2372 7069

Mossvej 2A
8700 Horsens
Tlf.: 4033 8227

www.arkil.dk/grundvandssænkning

Vi er kompetente samarbejdspartnere inden for overpumpning, tunnelering, pilotering, spunsning, forankring, efterfundering, stabilisering og in situ oprensning af forurenet jord.

Læs mere om Arkil A/S – Grundvandssænkning


Borgenhus A/S

Husebyvej 19
3200 Helsinge
Tlf.: +45 7370 6767

www.borgenhus.dk

Kompetencer: Industrihaller, Stålhaller

Læs mere om Borgenhus A/S


CG Jensen A/S

Fabriksparken 37
2600 Glostrup
Tlf.: +45 43446800
E-mail: info@cgjensen.dk

www.cgjensen.dk

Kompetencer: Anlægsbeton, Betonarbejde, Betonrenovering, Efterfundering, Havnemoler, Jordarbejde, Kajanlæg, Kystsikring, Pæleramning, Spunsarbejde, Stenmoler, Stålmontage

Læs mere om CG Jensen A/S


Linotol Danmark


Olaf Ryes Gade 7K
6000 Kolding
Tlf.: 26 83 27 99
E-mail: info@linotol.dk

web

Kompetencer: Betongulve, betonkonstruktioner, armeret beton, parkeringsdæk, klinkegulve, fugefri gulve, designgulve, entre gulve, vedligehold af gulve

Læs mere om Linotol Danmark


M.J. ERIKSSON A/S

Gl. Køge Landevej 773
2660 Brøndby Strand
Tlf.: 43 73 04 21
E-mail: mje@mje.dk

www.mjeriksson.dk

Kompetencer: Fundering, grundvandssænkning, havne og kajanlæg, klima og skybrudssikring, kloak og forsyning, kystsikring, diger og moler, mikrotunnelering, veje og motorveje, afvanding og bassiner, banearbejde og sporombygning, belægninger, byggegruber, byggemodning, beton og bygværker, byrum, brolægning, beplantning, datacentre og hightech.

Læs mere om M.J. ERIKSSON A/S


Rudersdal Udlejning ApS

Klintehøj Vænge 17
3460 Birkerød
Tlf.: 20 25 35 42
E-mail: rud-udlej@mail.dk

web

Kompetencer: Materieludlejning, mandskabsudlejning, entreprenørmaskiner, minigraver, gravemaskiner, gummiged, motorbør, dumpere, betonarbejde, gartnerarbejde, værktøjsudlejning, vognmandskørsel

Læs mere om Rudersdal Udlejning ApS


Total Diamanten ApS

Lillemosevej 1, Stærkende
2640 Hedehusene
Tlf.: 43 71 43 04
E-mail: mail@totaldiamanten.dk

web

kompetencer: Diamantboring, asfaltskæring, diamantskæring, wireskæring

Læs mere om Total Diamanten ApS


Velosit Danmark ApS

Krøyer Kielbergsvej 3, 3.th
8660 Skanderborg
Tlf.: 28 25 20 23
E-mail: kontakt@velosit.dk

www.velositdanmark.dk

Kompetencer: Betonrenovering, industrigulve, vandtætning, brorenovering, overfladebehandling

Læs mere om Velosit Danmark ApS


Vesti Olsen A/S


Bukkerupvej 92
4340 Tølløse
Tlf.: 59 18 00 22
E-mail: mail@vesti-olsen.dk

www.vesti-olsen.dk

Kompetencer: Vi bygger primært i hoved-, og totalentreprise – og vi bygger i HELE Danmark

Halbyggeri, industribyggeri, stålhaller, værkstedsbyggeri, bilhuse, kontorbyggeri, domicilbyggeri, institutionsbyggeri, landbrugsbyggeri, ridehaller og ride stalde.

Læs mere om Vesti Olsen A/S


Zøllner A/S

Agernvej 4
3490 Kvistgård
Tlf.: 3164 2680
E-mail: info@zollner.as

web

Kompetencer: Kystsikring, stormflodssikring, anlægsarbejde, forsyningsarbejde, entrepriser

Læs mere om Zøllner A/S


Hi-Con – Nu kan beton også bøjes
I samarbejde med det hollandske ingeniørfirma Pieters Bouwtechniek Delft har Hi-Con udviklet en metode, der gør det muligt at levere betonelementer med en krumning på op til 3 meter pr. løbende 25 meter

Gennem intensiv forberedelse, innovation, afprøvning og dokumentation i løbet af de sidste 2 år har Hi-Con udviklet en banebrydende metode til kold-bøjning af elementer udført i CRC i2® - en type af Ultra High Performance Concrete.

CRCi2® er en ny generation af konstruktiv beton, hvor betonens ubegrænsede formbarhed kombineres med stålets styrke, der gør det muligt for Hi-Con at levere præfabrikerede UHPC elementer med frit variabel krumning uden behov for investering i dyre og komplekse forme.

Metoden, der er et udtryk for Hi-Cons strategi for konstant innovation og samarbejde samt løbende udfordring af potentialet i teknisk innovation inden for Ultra High Performance Beton, er blevet gennemført i tæt dialog med det hollandske ingeniørfirma Pieters Bouwtechniek Delft.

Teknologien er unik for UHPC materialet CRC i2®, og udnytter fuldt ud materialets såkaldt "strain hardening" egenskaber, baseret på Hi-Cons omfattende dokumentation om de kemiske processer i de tidlige stadier af hærdning af det ekstremt alsidige UHPC materiale. Som udgangspunkt kan betonen (efter den er støbt) bøjes op til 3 meter på en længde på 25 meter. Processen med at bøje elementet tilpasses det enkelte element, men vil typisk vare 4-5 uger før elementet har opnået den ønskede krumning. Kold-bøjningen skal foregå mens betonen er så "ung" som mulig.

Teknikken gør det muligt først at støbe elementerne i enkle lige stykker og derefter bøje dem til den ønskede krumning gennem en omhyggeligt styret proces. På denne måde kan elementer leveres med individuel krumning uden de fordyrende omkostninger til en lang række komplicerede forme.

Hi-Con (hi-con.dk) er primært kendt og respekteret for sin højteknologiske videns- og inno-vationsdrevne evne til at udnytte den nyeste betonteknologi til at skabe overraskende, har-moniske løsninger indenfor byggekonstruktioner som f. eks. altaner, trapper, facader m.v.

Virksomheden, der indgår i et tæt samarbejde med bygherrer og arkitekter om udvikling og produktion af skræddersyede betonelementer, har blandt andet leveret løsninger til en lang række højt profilerede byggerier som for eksempel "Bølgen" i Vejle (Henning Larsen's tegnestue) og "Ørestadshuset" på Amager (Lundgaard & Tranberg Arkitektfirma). Udfor-dringen i et projekts kompleksitet er ofte det, der "tricker" Hi-Con's unikke kombination af viden og teknologi, som for alvor bliver synlig, når en løsning differentierer sig fra mængden og kræver, at det "umulige" gøres "muligt".