Byggepladsetablering

Byggepladsetablering - På denne side finder du leverandører af Byggepladsetablering, produktnyheder om Byggepladsetablering, samt viden om Byggepladsetablering.

Leverandører af og viden om Byggepladsetablering:


Mobilvarme danmark

Tlf.: 40 18 26 90
E-mail: jj@mvdk.dk

www.mobilvarmedanmark.dk

Kompetencer: Mobilvarme, mobile varmecentraler, varmekanoner, mobile varmeanlæg, kalorifere, byggeplads opvarmning, opbygning af varmecentraler, teltopvarmning, affugtning, korntørring, mobile fyringsanlæg,

Læs mere om Mobilvarme danmark


ZÜBLIN starter udførelsen af Det nye Sølund
• Værdibaseret samarbejde
• ZÜBLIN udbyder en række underentrepriser
• Totalentreprise til knap 800 mio. DKK

Mandag den 8. november blev det første spadestik taget til Det nye Sølund. Dermed overtager ZÜBLIN byggepladsen og påbegynder byggeriet af det stort anlagte projekt ved Søerne på Nørrebro i København. Sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling tog spadestikket sammen med bygherren SAB repræsenteret ved næstformand Frank Sass og adm. direktør Jens Elmelund fra KAB.
Værdibaseret samarbejde
Totalentreprisekontrakten er baseret på ZÜBLINs samarbejdsmodel teamconcept. Derfor er projektet udviklet og planlagt i tæt samarbejde mellem bygherre, totalentreprenør og rådgivere. Det er blandt andet udmøntet i et fælles værdisæt med omdrejningspunktet succes gennem samarbejde. Det gode samarbejde mellem parterne blev fejret ved dagens arrangement.
Jens-Henrik Nicolaisen, bestyrelsesformand for ZÜBLIN A/S, udtaler i
den forbindelse:
”Vi har et langt og godt samarbejde med SAB, C.F. Møller Architects og AFRY, som er baseret på åben og tillidsfuld dialog. På den måde sikrer vi som totalentreprenør, at vi kan imødekomme bygherres ønsker og krav til udførelsen. Når byggeriet er optimeret i forhold til fælles mål og interesser, giver det alle parter optimale forudsætninger for at udføre projektet”.
ZÜBLIN udbyder en række underentrepriser
ZÜBLIN er i gang med at ændre strategisk fokus i Danmark. Det betyder, at virksomheden udover de meget store projekter også har øget fokus på de små og mellemstore byggeprojekter. Det nye Sølund forløber over flere etaper i en femårig periode, og derfor indgår det i virksomhedens portefølje af små og mellemstore projekter på trods af kontraktsummens samlede størrelse.

Læs også: ZÜBLIN er klar til at byde på Nordhavnstunnellen

ZÜBLIN arbejder netop nu på at færdiggøre hovedprojektet til Det nye Sølund og forventer at kunne udbyde en række underentrepriser i starten af det nye år. Det gælder bland andet murer-, maler- og tømrerentrepriser samt elementmontering og indvendige arbejder.

Jens-Henrik Nicolaisen udtaler: ”Helt konkret, at vi er i gang med at etablere en række samarbejder med underentreprenører, som vil indgå sammen med ZÜBLIN i denne type projekter. Det gælder ikke kun i forhold til Det nye Sølund, men i forhold til alle de små og mellemstore projekter, vi har i vores pipeline. Vi ønsker langvarige samarbejder baseret på tillid og fælles succes helt i tråd med vores motto TEAMS WORK”.

Totalentreprise til knap 800 mio. DKK
ZÜBLIN og SAB underskrev i november 2020 totalentreprisekontrakten på knap 800 mio. kroner for udførelsen af Det nye Sølund. Det eksisterende plejecenter Sølund på Nørrebro i København har udtjent sin levetid og er blevet revet ned. På grunden bygger ZÜBLIN Det nye Sølund, der bliver på 38.000 m² med tilhørende 11.000 m² kælder med parkering. Det nye Sølund er tegnet af C.F. Møller Architects og Tredje Natur og kommer til at rumme 360 plejeboliger og servicearealer, 23 tryghedsboliger for ældre, 150 ungdomsboliger, daginstitution, fællesarealer samt butikker i stueplan. I oktober 2021 skrev ZÜBLIN kontrakt med Novo Nordisk om udførelsen af 7.000 m² råhus, og ZÜBLIN har netop meldt ud, at de er klar til at byde på næste fase af Nordhavnstunnellen.


VESTI OLSEN – 41.000 m2 oplagsplads er godt på vej
UPDATE: Aarsleffs nye oplagsplads

På pladsen i Roskilde er vi for Aarsleff, stadig i fuld gang med afretning til belægning samt nedgravning af kabel til lygtepæle og ladestandere.

Vi mangler ca. 2.000 m2 belægning og ca. 350 meter hegn, men så kan vi også sætte hak ud for følgende, på den 41.000 m2 store grund:

Der er lagt 2.000 meter kloak og 700 meter dræn.

Der er lavet 14.400 m2 coloc-belægning og 21.000 m2 grusplads og så vil der være opsat 720 meter hegn med 3 stk. 10 meter brede indgangsporte


Leica Geosystems – Cloud-teknologi og robothunde: Den digitale byggeplads har fart på
Den digitale byggeplads har vind i sejlene, og der er både tid, penge og bæredygtighed at hente, for dem der har taget omstillingen til sig. Hos Leica Geosystems er det blandt andet cloud-teknologien, der er i vækst

Cloudløsninger, 3D-teknologi og automatisering. De digitale muligheder og værktøjer har i høj grad gjort deres indtog på de danske byggepladser til fordel for en mere effektiv og glidende byggeproces. Det har man også oplevet hos Leica Geosystems, hvor den danske direktør, Henrik Wiese, spår endnu mere digitalisering og brug af teknologiske værktøjer i den kommende tid:
“Lige nu peger tendensen i retning af mange flere cloudløsninger. Virksomhederne har fået øjnene op for værdien af at få projekterne opdateret i realtid - også fordi der er store produktivitetsgevinster at hente i den digitale overvågning af volumener, om det så er jord, beton eller fyld,” beretter han og tilføjer desuden, at cloudløsningerne er et af de større vækstområder i teknologivirksomheden for tiden.

Det er særligt indstillingen, at et byggeprojekt skal være digitalt fra vugge til grav, der vinder frem. Det betyder blandt andet, at der skabes digitale tvillinger af byggerier, inden de bygges, som så vil kunne bruges i hele byggeriets levetid af de forskellige aktører, der kommer i berøring med byggerierne. Tankegangen bag bygger på open source software, der gør det muligt at give relevante aktører adgang til tegninger, koder og tal. Og det kan altså bane vejen for kortere og mere effektive processer, er erfaringen hos Leica Geosystems.

“Hvis vi skal have en effektiv byggebranche, så er det alfa og omega, at vi tager al den teknologi, der kan hjælpe byggeprocessen, til os. Det betyder, at vi skal arbejde digitalt meget tidligere, så vi får en glidende og dermed effektiv byggeproces hver gang,” udtaler Henrik Wiese og tilføjer: “Mange tror, at det kun giver mening at bruge de digitale værktøjer i de helt store anlægsbyggerier, men vi har også kunder, der benytter fx 3D-teknologi helt ned på parcelhus-niveau, så det er hele byggebranchen, der kan drage fordel af en mere digital tilgang - og det er de fleste ved at få øjnene op for.”

Robothunde og automatisering
Hvis man spørger Henrik Wiese, hvad den nære fremtid bringer for Leica Geosystems, så er svaret blandt andet, at vi kommer til at se en højere grad af automatisering i anlægsregi:
“Automatiseringen sniger sig gradvist ind i branchen, senest inden for maskinstyring har vi lanceret et semiautomatisk system til gravemaskiner, som der er blevet taget rigtig godt imod,” fortæller direktøren. Menneskets bedste ven har også gjort sit indtog hos Leica Geosystems - dog i en mindre blød udgave, for virksomhedens laserscannere er blevet populære i forbindelse med overvågning af bygge- og anlægsfaser og deres fremskridt. Samarbejdspartneren Boston Dynamics har udviklet robothunden SPOT, der har fået installeret Leica-laserscanneren RTC360 på ryggen. Den firbenede robothund er smart, fordi den kan begå sig steder, hvor det hidtil har været svært at komme til.

“Teknologien åbner mange muligheder for dem, der tager den til sig. Og det er der heldigvis mange, der gør. I Danmark har vi et godt udgangspunkt for at blive førende inden for den effektive, digitale byggeplads, og den udvikling skal vi bare fortsætte,” mener han.

Leica Geosystems er en global spiller og leverandør af en bred vifte af maskinstyringssystemer og opmålingsteknologi til bygge- og anlægsbranchen.


Techtronic Industries Nordic ApS – MILWAUKEE SKRUER OP FOR LYDEN PÅ BYGGEPLADSEN
Milwaukee fortsætter med at udvide det batteridrevne sortiment med introduktionen af M12™/M18™ Bluetooth®-højttaleren

UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED NOGET, LEVERER DEN NYE HØJTTALER SUVERÆN LYD OG IMPONERENDE HOLDBARHED PÅ BYGGEPLADSEN. DEN ER KOMPATIBEL MED BÅDE M12™ OG M18™ BATTERIERNE, OG GIVER DERMED STOR ALSIDIGHED TIL BRUGERNE AF BEGGE SYSTEMER.

Den nye Bluetooth®-arbejdshøjttaler, der er designet med seks højttalermoduler, er suveræn, når det drejer sig om klar lyd, lige fra den dybe bas til de knivskarpe høje frekvenser. Kombineret med en 40 W to-kanals-forstærker, leverer højttaleren klar lyd der kan fylde de fleste byggepladser med lyd i stereo-kvalitet. Brugerne kan fra op til 30 m væk streame musik i høj kvalitet fra mobiltelefon og lignende via. bluetooth..

Bluetooth®-højttaleren fra Milwaukee kan spille musik i op til 16 timer på én opladning med et M18 batteri, eller 8,5 timer med et M12 batteri, og har således ingen problemer med at klare en arbejdsdag - uanset hvilket batterisystem man benytter.

Den nye højttaler er designet med et forstærket gitter, slagfaste sider, og beskyttelse af de indvendige komponenter, så højttaleren kan klare de hårde forhold på byggepladsen - herunder naturligvis tab og slag. Med en IP54-klassifikation kan M12-18 JSSP-højttaleren også klare vandsprøjt, støv og snavs, uden at det går ud over lydkvaliteten.

Højttaleren vejer 2,5 kg og er designet med et håndtag på højre side, så den let kan tages med overalt. Derudover er der en indbygget 2.1 USB-port så mobilen også kan oplades.
Find den nye M12™/M18™ Bluetooth®-højttaler hos din lokale Milwaukee-forhandler.

Specifikationer
M12™/M18™ Bluetooth®-højttaler (M12-M18 JSSP-0)
Bluetooth®-kompatibel: Ja
Bluetooth®-rækkevidde: 30 m
Total harmonisk forvrængning: 0,28 %
Forstærker: 40 W, 2 x 20 W kanaler
Mellem-bashøjttalere, høj definition: 2
Diskanthøjttalere, høj frekvens: 2
Passive højttalere: 2
USB-oplader: 2,1 Amp
Aux-indgang
Længde: 35,5 cm
Vægt: 2,5 kg med batteri

Kompatibilitet: Alle M12™ REDLITHIUM-ION™- og M18™ REDLITHIUM-ION™-batterier (batterier sælges separat)