Displayglas

Displayglas, også kendt som skærmglas eller frontglas, er den beskyttende overflade, der dækker fronten af en elektronisk enheds display, såsom en smartphone, tablet, computer eller fjernsyn. Det er det yderste lag af glasset, der er synligt og berøres af brugeren.

Leverandører af og viden om displayglas:


Mirit Glas A/S

mirit

Marielundvej 37D
DK 2730 Herlev
Tlf. +45 44 94 44 49
E-mail: post@mirit.dk

www.miritglas.com

Kompetencer: Skueglas, hærdet glas, glasstænger, teknisk glas, glasrør, Blyglas, borosilikatglas, buet glas, Bøjet glas, displayglas, Elektrisk opvarmede glas, floatglas, Glas, Glasblæsning og ætsning, Glasborde, Glasdøre, Glashærdning, Glasindretning, Glaskugler og -perler, Glasrør, Glasrørssikringer, Glasskilte, Glasskår, Glasslibning og -gravering, Glasvarer, Industriglas, Inspektionsluger, jernfattigt glas, Kemisk hærdet glaskeramisk glas, Kvartsglas, Kvartsrør, Laboratorieglas, lamineret glas, Lampeglas, Montrer, Måleglas, Optisk glas, Ornament glas, Ovnglas, Planglas, Rørglas, Safirglas, Sikkerhedsglas, Skibsvinduer, Spejle, Spejlglas, Strålebeskyttelsesglas, Vandglas, Varmeruder

Læs mere om Mirit Glas A/S


Mere viden om displayglas:

isplayglasset fungerer som en beskyttende barriere mellem brugeren og selve skærmen. Det er normalt fremstillet af hærdet eller forstærket glas, der er mere modstandsdygtigt over for ridser, slag og brud sammenlignet med almindeligt glas. Dette hjælper med at beskytte skærmen mod daglig slitage og utilsigtede skader, som f.eks. at tabe eller ridse enheden.

I moderne elektroniske enheder er displayglasset normalt designet til at være glat, transparent og tyndt, så det ikke påvirker billedkvaliteten eller berøringsfølsomheden på skærmen. Det kan være behandlet med forskellige belægninger for at reducere refleksioner, fingeraftryk eller fedtede pletter og forbedre den overordnede brugeroplevelse.

Hvis displayglasset bliver beskadiget eller revnet, kan det være nødvendigt at udskifte det for at opretholde funktionaliteten og æstetikken af enheden. Dette kan gøres af specialiserede teknikere eller servicecentre.