Mirit Glas A/S

mirit

Marielundvej 37D
DK 2730 Herlev
Tlf. +45 44 94 44 49
E-mail: post@mirit.dk

www.miritglas.com

Kompetencer: Skueglas, hærdet glas, glasstænger, teknisk glas, glasrør, Blyglas, borosilikatglas, buet glas, Bøjet glas, displayglas, Elektrisk opvarmede glas, floatglas, Glas, Glasblæsning og ætsning, Glasborde, Glasdøre, Glashærdning, Glasindretning, Glaskugler og -perler, Glasrør, Glasrørssikringer, Glasskilte, Glasskår, Glasslibning og -gravering, Glasvarer, Industriglas, Inspektionsluger, jernfattigt glas, Kemisk hærdet glaskeramisk glas, Kvartsglas, Kvartsrør, Laboratorieglas, lamineret glas, Lampeglas, Montrer, Måleglas, Optisk glas, Ornament glas, Ovnglas, Planglas, Rørglas, Safirglas, Sikkerhedsglas, Skibsvinduer, Spejle, Spejlglas, Strålebeskyttelsesglas, Vandglas, Varmeruder

Vi vil være det professionelle markeds foretrukne leverandør af individuelle glasløsninger.

Mirit Glas er mere end en traditionel produktionsvirksomhed: Vi er en ordreproducerende service- og handelsvirksomhed, der både leverer store serier og meget små enkelte stykker.

Vi leverer en bred vifte af glasprodukter, som alle bliver fremstillet efter ordre. Samtidig har vi også et af Danmarks mest velassorterede råvarelagre.

Vi ser løsningerne til vores kunder, fordi vi sætter os ind i deres specifikke behov. Med solid viden om materialet glas, engagement og kendskab til markedet, er vi en innovativ og kreativ sparringspartner, der sammen med vores kunder finder de optimale løsninger. Skulle det ske, at vi ikke selv kan fremstille en specifik opgave, kender vi nogen, der kan. Derfor går vores kunder aldrig forgæves.

Fleksibilitet
Som ordreproducerende leverandør til hele det skandinaviske marked ved vi, at fleksibilitet er vigtig. Det gælder både selve ordrens udformning og leveringstiden; vi er ikke bundet af faste standarder, men finder sammen med vores kunder det, der passer bedst.

Vores CNC-styrede maskinpark har kapacitet til at producere store serier og samtidig størrelser og antal, der er for små til traditionelle virksomheder inden for glasbearbejdning.
Desuden bliver en del af vores produktionsapparat friholdt til hasteleveringer.

Leveringssikkerhed
Vi holder, hvad vi lover. Vi leverer den aftalte løsning, til den aftalte pris og på det aftalte tidspunkt. Vores mange års erfaring med hastleveringer, og virksomheden er gennemsyret af viljen til at leverer til aftalt tid.

Gennem tre generationer
Mirit Glas er en 100 % privatejet virksomhed og blev som Danmarks første glashærderi etableret i 1952. I dag har vi hovedkontor i København og produktion i Sønderjylland.

I vores produktion benytter vi fuldautomatiske CNC-styrede maskiner. Dog altid med respekt for håndværket. Vi kender glassets fysiologi og anvendelsesmuligheder. Det er den håndværksmæssige tradition, de kompetencer og de erfaringer, der gennem tre generationer har givet Mirit Glas sit renommé som den foretrukne underleverandør af individuelle glasløsninger til det professionelle marked.