Mirit Glas – Ud med plastik – ind med elegant glas

Med to nye COVID-19 beskyttelsesskærme kan Københavns Golf Klub nu betjene medlemmer bag elegante glasskærme i stedet for plastikafskærmning. Beskyttelsesskærmene fra Mirit Glas blender fint ind i den 120-år gamle golfklubs lokaler midt den imponerende dyrehave.

Hvor mange virksomheder umiddelbart greb til plastikløsninger i starten af corona-epidemien, leder flere – som Københavns Golf Klub – efter mere varige løsninger, der sømløst kan glide ind i miljøet og fungere – også efter en coronatid. Johan fra Mirit Glas og Christian Tage Hansen fra Københavns Golf Klub er for en sikkerhedsskyld skjult bag mundbind, men skærmen giver faktisk også beskyttelse, når medarbejdere betjener kunder uden mundbind – i en forhåbentlig COVID-19-fri fremtid.

Da skærmene er ridseresistente og kan rengøres uden at miste glansen, er de en langtidsholdbar løsning i stedet for plastik, der bliver ridset og får et mere tarveligt udtryk med tiden. Sikkerhed behøver jo ikke være grimt.

Se vores beskyttelsesskærme her

LÆS også: Mirit Glas beskyttelsesskærm kan benyttes mange forskellige steder
Mirit Glas A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *