Elhegn

Elhegn eller elektrisk hegn

Elhegn eller elektrisk hegn, anvendes som sikkerhedsforanstaltning mod indbrud og hærværk. Elhegn (elektrisk hegn) fungerer ved at der tilføres strøm – volt til hegnet, som sender strøm gennem hele hegnsopsætningen. Således at “udbudne gæster” vil få et strøm chok ved berøring – Beregninger til Gulve, hegn og vægge – Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af Elhegn:

RD Engros ApS

3660 Stenløse
Jagtgårdsvej 16
Tlf.: 70 60 52 30
E-mail: info@rd-engros.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Et elhegn er et sikkerhedssystem. Det anvender elektrisk strøm til at danne en barriere for at forhindre dyr eller uautoriserede personer i at komme ind i et område. Det fungerer ved at sende en elektrisk puls gennem et ledende trådnet, der er monteret på hegnspælene. Når en person eller et dyr kommer i kontakt med det elektriske hegn, vil de opleve en ubehagelig, men ikke-dødelig, elektrisk stød, der afskrækker dem fra at fortsætte.

Her er nogle vigtige elementer ved et elhegn:

  1. Ledende trådnet: Dette er hovedkomponenten i et elhegn. Trådnettet består af ledende tråde, der er monteret på hegnspælene. Det danner en barriere omkring det område, der skal beskyttes.
  2. Elektrisk strømkilde: Et elhegn kræver en elektrisk strømkilde, normalt en strømforsyning eller en batterienhed, der leverer strøm til ledningerne på hegnstrådene.
  3. Energizer (strømforsyning): Energizeren eller strømforsyningen er enheden, der genererer den elektriske puls og sender den gennem ledningerne på hegnstrådene.
  4. Isolerende hegnspæle: Hegnspælene, som ledningsnettet er monteret på, skal være isolerede for at forhindre, at den elektriske strøm ledes til jorden.
  5. Advarselskilt: Det er normal praksis at placere advarsels- eller sikkerhedsskilte ved indgange eller langs et elektrisk hegn. Dette for at advare mennesker og dyr om tilstedeværelsen af ​​et elektrisk hegn.

El-hegn bruges ofte i landbrugs- og kvægavl for at holde dyr inde i et område eller for at forhindre vilde dyr i at trænge ind. De bruges også i industriel og kommerciel sikkerhed for at beskytte mod uautoriseret adgang eller indtrængen. Det er vigtigt at bemærke, at elhegn kan være farlige. De skal installeres og vedligeholdes korrekt for at undgå utilsigtet skade.

Cookie-indstillinger