Fugning

Fugning er reelt det som "hæfter" meget ved byggeriet sammen. Om det er fugning mellem mursten, eller mellem dør og karm, eller vindue og karm, så er det en vigtig proces. Fugen i fugningen kan have flere forskellige farver og laves i forskellige afskygninger, og kan dermed være med til at sætte sit eget præg på et byggeri.

 

 

 

Leverandører af og viden om Fugning:


Dansk Fugeteknik ApS

Industrivej 6
5750 Ringe
Tlf.: 40 31 38 42
E-mail: info@danskfugeteknik.dk​​

www.danskfugeteknik.dk

Kompetencer: Fugning

Læs mere om Dansk Fugeteknik ApS


Makne Fugeteknik

Vesterhåb 37
8300 Odder
Tlf.: 24 44 46 60
E-mail: hjm@maknefugeteknik.dk

www.maknefugeteknik.dk

Kompetencer: Fugning

Læs mere om Makne Fugeteknik


Superfuge ApS

Undalsvej 6​
3300 Frederiksværk
Tlf.: 20 94 13 24
E-mail: k.nielsen@superfuge.dk

Kompetencer: Fugning

Læs mere om Superfuge ApS


Mere viden fugning:

Normalt bliver fugning udført med en mørtel som har samme styrke som selve muremørtlen. I denne mørtel kan man blande bl.a. farve, specielt sand eller specielle cementtyper, som kan give fugerne det ønskede udseende eller den ønskede form. Fugerne i en fugning bør altid komprimeres på en eller anden måde. Her kan man bruge forskellige fugepressejern, som giver overfladen et specielt præg, men de fleste fuger komprimeres enten en pind eller eksempelvis et kosteskaft efterfulgt af en af børstning.


Alfix har en bred vifte af professionelle fugemasser
Vi har professionelle fugemasser i høj kvalitet til alle typer af fliser på væg og gulv. I vores sortiment finder du fuger af forskellig karakter i overfladen. Nogle har et fint udtryk, andre er rustikke i overfladen, og vores universalfuge matcher ønsket om en all-round fuge, som hverken er for fin eller for rustik. Ligeledes har vi specialfuger til særligt trafikerede flisearealer eller særligt krævende fuger som natursten.

Se mere her


Knauf opruster med ny produktlinje
Med et spritnyt forretningsområde - Knauf Flex - styrker Knauf sin konkurrenceevne og satser på at blive totalleverandør til byggeriet. Flere af produkterne er ikke tidligere blevet solgt på det danske marked.
Knauf opruster med ny produktlinje Med et spritnyt forretningsområde - Knauf Flex - styrker Knauf sin konkurrenceevne og satser på at blive totalleverandør til byggeriet. Flere af produkterne er ikke tidligere blevet solgt på det danske marked. Knauf A/S har rystet produktposen og er klar med en ny strategi og et nyt "familiemedlem". De to stærke brands, Knauf Danogips og Knauf Danoline, får fremover selskab af Knauf Flex, som produktmæssigt favner bredt. "Hvor vi tidligere med vores produktvifte har haft tømreren som målgruppe, får vi med de nye produkter i Knauf Flex også mureren som målgruppe. Og med den udvidelse bliver vi totalleverandør til byggeriet," oplyser salgsdirektør Kim Dahl. Stærk på flisemontage Knauf Flex består af såvel gamle, kendte produkter som nye. Blandt de kendte produkter er gulvspartelmasser og flydegulve samt gipspuds til indvendige vægge og udvendige facader. "Det er produkter, som vi har haft i vores danske produktportefølje i mange år. Det nye er, at vi har fået et fuldt sortiment af produkter til flisemontage fx fliseklæb, flisefuge og silikone - også flisemontage til vådrum. Sortimentet er gennemtestet og anerkendt af den professionelle håndværker i flere europæiske lande," forklarer Kim Dahl. Vådrumssystemet er MK-godkendt til brug på både vægge (M K7.22/1809) og gulve (MK 7.32/1810). Knauf Flex har sin egen hjemmeside: Knaufflex.dk og bliver samlet præsenteret for de danske kunder på Byggeri ´14, som finder sted 25.-28. februar i Fredericia.

Cookie-indstillinger