Sky-Work A/S

Fyrrely 23
7451 Sunds
Tlf.: 91 91 91 58
E-mail: info@skywork.dk

web

Kompetencer: Rope access, erhvervsklatring, montering, installationer, fugearbejde, facaderens, overfladebehandling, droneinspektion

Sky-Work er en full-service håndværksvirksomhed, der arbejder i reb.

Vi dækker hele Danmark, og siden 2016 har vi løst opgaver i højden og på svært tilgængelige steder. Fordelene ved rope access er mange, men de mest mærkbare for vores kunder er, at vi fordi vi arbejder uden lift og stillads både er et hurtigere mere klimavenlig samt økonomisk alternativ.

Vores team består af mere end 40 dygtige og faguddannede håndværkere og specialiser, der udover at være både grundige og kvalitetsbevidste, har en international godkendt IRATA-uddannelse som erhvervsklatrer.

Vores fælles fokus på sikkerhed, kvalitet og ordentlighed sikrer et mangeårigt og tæt samarbejde med både entreprenørvirksomheder, arkitekter, ejendoms- og boligselskaber samt forbrændinger, fabrikker og infrastruktur.

Sky-Work har udviklet sig igennem tiden, til at blive et af de førende virksomheder i forhold til at udarbejde klimavenlige driftsløsninger til bygninger udvendig.
Vores team af rådgiver, hjælper med at designe systemer der kan spare både på økonomien og samtidig spare mange tons Co2

Sky-Work arbejder for at minere unødvendigt brug at tungt materiale samt tung trafik i byerne.

Sky-Work det rigtige valg til fremtiden