Glaskugler og -perler

Glaskugler og glasperler er små sfæriske genstande fremstillet af glas. De bruges til forskellige formål, herunder smykker, dekoration, håndværk, industrielle anvendelser og videnskabelige formål.

Leverandører af og viden om glaskugler og -perler:

Mirit Glas A/S

mirit

Marielundvej 37D
DK 2730 Herlev
Tlf. +45 44 94 44 49
E-mail: post@mirit.dk

www.miritglas.com

Læs mere omMirit Glas A/S og se den fulde firmaprofi

Sundolitt A/S

Krog Skolevej 3
7190 Billund
Tlf.: 70 11 10 20
E-mail: sundolitt.kundeservice@sundolitt.com

www.sundolitt.com/da

Læs mere omSundolitt A/S og se den fulde firmaprofi


Mere viden om glaskugler og glasperler:

Glasperler og glaskugler varierer i størrelse, farve, form og overfladefinish afhængigt af det tilsigtede formål. Nogle almindelige typer inkluderer:

  1. Smykkeperler: Glasperler bruges i smykkefremstilling til at skabe halskæder, armbånd, øreringe og andre smykker. De kan have forskellige former som runde, flade, dråbeformede eller facetterede og kan farves eller belægges for at give en bred vifte af æstetiske muligheder.
  2. Dekorative perler: Glasperler bruges også i dekorative formål som dekorationer på tøj, tasker, tekstiler eller i hjemmeindretning. De kan sys på stoffer, væves i snore eller bruges til at lave perlebånd og frynser.
  3. Industrielle perler: Glasperler bruges i industrien til funktionelle formål, såsom slibemidler i polering og rengøring af overflader. De bruges også i termisk isolering, fyldstof i materialer og i reflekterende belægninger.
  4. Videnskabelige formål: Glaskugler og -perler bruges i laboratorier og videnskabelig forskning til blanding, rystning og opvarmning af prøver. De findes i forskellige størrelser og kan være modstandsdygtige over for kemiske påvirkninger og temperaturændringer.

Glasperler og glaskugler findes i en bred vifte af farver, størrelser og overfladefinish. De tilbyder en alsidig og dekorativ mulighed for at tilføje glans, farve og tekstur til forskellige projekter inden for smykkefremstilling, håndværk, dekoration og industrielle anvendelser.

Cookie-indstillinger