Markiser

Markiser - markiser kan skræddersyes til din egen bolig eller virksomhed, både med størrelser og farvekombinationer. Markiser kan opbevares i kassetter, hvilket beskytter markisen for det lunefulde danske vejr. På denne side finder du leverandører af markiser, produktnyheder om markiser, samt viden om markiser.

Leverandører af og viden om markiser:


Kamark Grafisk A/S

Sabroesvej 11
8600 Silkeborg
Tlf.: 86 81 14 99

www.kamark.dk

Kompetencer: Facadeskilte, Skilte, Pyloner, Bilreklamer, Glasdekorationer, Banner og flag, Markiser, Akustikplader, Print, Grafisk design, Solfilm, Interne skilte, Tryksager, Sikkerhedsfolie, Gulvfolie, Vægfolie, Byggepladsskilte

Læs mere om Kamark Grafisk A/S


Mogens Rasmussen A/S

Industrivej 3B
5500 Middelfart
Tel.: +45 64418033
E-mail: mra@mras.dk

www.mras.dk

Kompetencer: AkustikAkustikløsninger, Facader, FacadesystemerSolafskærmning, Lamelafskærmning, Lofter, Lydabsorbenter, Markiser, Persienner, Polycarbonat, Polyester, Solscreens, Solskærme

Læs mere om Mogens Rasmussen A/S


R&S Skoddesnedkerne ApS

Svenstrup Strandvej 4
4400 Kalundborg
Tlf.: 31 24 20 94
E-mail: rs@skodder.dk

web

Kompetencer: Solafskærmning, skodder, beslag, hængsler, rullejalousi, jalousilåger, sprosser

Læs mere om R&S Skoddesnedkerne ApS


Mogens Rasmussen – Ny markise kan løfte restauranters omsætning
Landets caféer og restauranter henter en stadig større del af deres omsætning på udendørs servering. Med nyt markisekoncept kan restauratørerne forlænge sæsonen og dermed opnå konkurrencefordele.

At sidde udenfor ved en hyggelig café eller restaurant i sommerperioden er noget, de fleste sætter pris på. Men det danske vejr er som bekendt lunefuldt, og derfor er det ofte væsentligt at kunne overdække de udendørs serveringsarealer. Med en ny markiseløsning kan restauratører optimere salgspotentialet i forhold til vejret - og i sidste ende løfte omsætningen.

- Med den ny markiseløsning Pergola Tracfix fra tyske Markilux kan beværtninger udvide det overdækkede udendørsareal betragteligt i forhold til mange andre løsninger, fordi markisen kan række op til seks meter ud fra forankringspunktet, forklarer Peter Gjerløff, ejer af firmaet Mogens Rasmussen A/S i Middelfart, som er Markilux-forhandler.

Skræddersyet og vindstabil
Foruden det store areal har Markilux' markise og pergola også andre egenskaber, der gør den særdeles velegnet til spisesteder.

- For det første kan markisen tilpasses hundrede procent til det enkelte sted, så den passer ind i stilen og arkitekturen. For det andet har markisen en særlig zip-løsning i rammen, der gør den meget vindstabil og dermed mere velegnet til blæsevejr end noget andet produkt på markedet, siger Peter Gjerløff.

Afløb i markisens forbom sikrer, at regnvandet kan løbe væk fra markisen, uden det genererer inventar eller personer under markisen.

Velegnet til de fleste vejrlig
Da Markilux Pergola Tracfix således er velegnet til de fleste vejrlig, oplever Peter Gjerløff et stort potentiale for det nye produkt under danske himmelstrøg.

- Det er naturligvis dejligt at kunne skærme for solen på en varm sommerdag, men markisen er også anvendelig, når der kommer byger eller duggen falder, og dermed får man fuld valuta for sin investering hele sommerhalvåret. Der er mulighed for tilvalg af belysning og terrassevarmer, som en integreret del af den samlede markiseløsning. Når gæsterne oftere har mulighed for at sidde ude, giver det en konkurrencefordel i forhold til andre caféer og restaurationer. I sidste ende vil det alt andet lige betyde større omsætning, pointerer markiseeksperten. 

Mogens Rasmussen A/S leverer - i tæt samarbejde med arkitekter og rådgivere - akustikløsninger, facadesystemer og solafskærmning. Virksomheden, der har over 20 års erfaring med skræddersyede løsninger til byggeriet, er dansk agent for internationalt førende producenter som Armstrong (USA), HunterDouglas (Nederland) samt Rodeca og Markilux (Tyskland). www.mras.dk