Ledhejseporte

Ledhejseporte - Ledhejseporte kan uden problemer fremstilles efter mål, så din egen ledhejseport passer til dit byggeri eller behov. Leverandører af ledhejseporte og viden om ledhejseporte finder du på denne side

Leverandører af og viden om ledhejseporte:


Alt i Porte

alt i porte

Læs mere om Alt i Porte


Fyns Port- og Garage Service Aps

Svinget 2
5683 Haarby
Tlf.: 21 60 12 02
E-mail: steen@fynsporte.dk

www.fynsporte.dk

Kompetencer: Porte, industriporte, garageporte, brandporte, ramper, portservice, reparation af porte

Læs mere om Fyns Port- og Garage Service Aps


Larsen Porte ApS

larsen porte

Viaduktvej 27
6870 Ølgod
Telf.: 76 98 20 35

www.larsenporte.dk

Kompetencer: Portehejseporteskydeportegarageporte

Læs mere om Larsen Porte ApS


Nordsjællands Port Center

Farum Gydevej 85
3520 Farum
Tlf.: 44 99 00 19
Email: npc@npc.dk

www.npc.dk

Kompetencer: Porte, garageporte, industriporte, ledhejseporte, rulleporte, vippeporte, sidefoldeporte, automatik til porte

Læs mere om Nordsjællands Port Center


Portshoppen

Farum Gydevej 85
3520 Farum
Tlf.: 44 99 89 78
E-mail: info@portshoppen.dk

www.portshoppen.dk

Kompetencer: Garageporte, vippeporte, ledhejseporte, rulleporte, garagedøre, portautomatik, branddøre, hoveddøre

Læs mere om Portshoppen


Mere viden om ledhejseporte:

Der findes mange forskellige typer af porte i markedet. Der er porte typer som ledhejseporte, garageporte, vippeporte, gitterporte, hejseporte, rulleporte, træporte, skydeporte, svingporte med flere. Porte leveres i forskellige materialer som træ, aluminium, stål, rustfrit stål. Portautomatik klares i de fleste tilfælde med en fjernbetjening. Hvilken type porte man har behov for afhænger bl.a. af portens placering og funktion. Dobbeltporte er de mest almindelige typer porte. Det er en enkel konstruktion med to portdøre, som kan aflåses. Andre typer porte - skydeporte - kræver skinner og dermed også mere plads i siderne til at glide portdøren ud på. Til en lagerhal vælger mange rulleporte, fordi de er relativt billige. Porten har en simpel konstruktion og optager ikke ret meget plads over portåbningen eller i siderne. Porte, der skal kunne passeres af en bil, skal være mindst tre meter brede.


Lindab holder porten åben for Stark


12.apr 2018


I byggebranchen, hvor selv en mindre forsinkelse kan have store konsekvenser, er tryghed for en sikker levering afgørende. Det ved man hos Stark, der for nylig har indviet sit nye distributionscenter i Årslev uden for Aarhus. Casa var totalentreprenør på byggeriet, og Lindab leverede en komplet portløsning

Med det nye distributionscenter sikrer Stark at virksomheden også i fremtiden kan bringe byg-gematerialer sikkert og hurtigt ud til sine kunder. Distributionscenteret, der strækker sig over hele 29.000 kvadratmeter, er bygget til at håndtere tunge byggematerialer og er det største af sin slags i Danmark ifølge Stark.

Det handler ikke om markedsandele
Hos Casa, der har været totalentreprenør på byggeriet, har man også lagt stor vægt på sikre leveringer og fleksibilitet fra samarbejdspartnere. Det gælder blandt andet Lindab, der har for-synet byggeriet med en komplet løsning af porte.

”Det er vores erfaring i Casa, at en god samarbejdspartner ikke nødvendigvis handler om mar-kedsandele eller antallet af medarbejdere, men derimod om medarbejdernes mentalitet og til-gang. I Lindab har vi haft en god, selvkørende og fleksibel samarbejdspartner,” fortæller pro-jektleder Rune Danielsen fra Casa.

Netop behovet for en omstillingsparat leverandør blev understreget undervejs i byggeriet, da bygherren sent i forløbet ændrede ordren på nogle af portene.

”Bygherren ændrede en port meget sent i forløbet, men det skabte ingen problemer i forhold til leverancen fra Lindab. Selv med de ændrede ordrer blev alting leveret til den rette tid. Det giver stor tryghed for os, når vi ved, at vores samarbejdspartnere kan løfte den slags uforudsete udfordringer,” siger Rune Danielsen.

Bygget til at blive brugt
Det er forventningen, at mere end 25.000 vognlæs med byggematerialer hvert år skal rulle ud gennem portene og ud til kunderne. Det er med andre ord et byggeri, der vil blive brugt, og det stiller krav til portenes driftssikkerhed og service.

”Med erhvervsbyggerier som disse sker der altid skader. Kort tid efter at distributionscenteret blev taget i brug kørte et par truckchauffører ind i nogle af portene. I sådan en situation er det en klar fordel at have én hovedleverandør med en serviceordning og ét nummer, man kan ringe til,” siger Hans Henrik Stark fra Lindab.

Til byggeriet leverede Lindab en komplet portløsning bestående af i alt 22 porte. ti ledhejseporte, otte indvendige brandskydeporte til brandzoner, to hurtige lamelrulleporte til adskillelse af varme og kolde områder og to læsseramper til af- og pålæsning af bilerne


Novoferm lancerer en ny generation af ledhejseporte
Novoferm flytter sin produktion af industrielle ledhejseporte til et fuldautomatiseret produktionsanlæg i Didam, Holland

Dét skaber driftsfordele, optimerede logistikforhold for kunderne samt et mere ensartet produktprogram.
Novoferm opkøbte i 2014 koncernen Alpha Deuren, der er en af Europas førende producenter af industrielle ledhejseporte. Nu flytter Novoferm så sin produktion fra den nuværende fabrik i Waardenburg til Alpha Deurens fuldautomatiserede produktionsanlæg i Didam i Holland. Det giver anledning til en række produktmæssige ændringer og optimering af logistikken.

Ny standard for designoverfladen
Microline-overfladen, som har været en tilvalgsmulighed hos Novoferm de seneste par år, bliver standarddesign. Fremadrettet leveres sektionerne i samtlige industrielle ledhejseporte i Microline, der tilbydes i 10 forskellige standardfarver. Beslutningen om at omlægge produktionen betyder endvidere, at Novoferm fremover vil tilbyde porte i stål med en sektionstykkelse på 40 eller 60 mm.

Nyt, komplet program af ledhejseporte
Thermo60-porten, som Novoferm introducerede tilbage i efteråret 2015, leveres standard med termisk brudt kuldebro mellem sektionerne og har dermed optimale, isolerende egenskaber.
I efteråret lancerede Novoferm også NovoSpeed Thermo. Hurtigporten, som består af 40 mm opskummede sektioner i aluminium, udmærker sig ud over gode, isolerende egenskaber med en åbnehastighed på 1,1 m/sek. Både NovoSpeed Thermo og Thermo60-portene indgår i det nye, komplette produktprogram.

Optimeret logistik i hele Danmark
I forbindelse med produktionsomlægningen bliver logistikken også optimeret. Novoferms porte vil fremover blive fragtet af lastbiler med egen truck til aflæsning – direkte fra fabrikken til kundens montageadresse. De nye forhold minimerer risikoen for transportskader og sikrer samtidig et optimalt logistik-flow.

Med købet af Alpha Deuren opnåede Novoferm betydelige markedsandele i Holland, Tyskland, Frankrig og Belgien og placerede sig som én af Europas største producenter af industrielle ledhejseporte.


Novoferm lancerer ny serie af industrielle ledhejseporte
Den nye serie af industrielle ledhejseporte fra Novoferm består af 60 mm tykke paneler med en langt bedre isoleringsevne end de traditionelle ledhejseporte.

Opskummede sektioner med brudt kuldebro sikrer en uhørt lav u-værdi, som til fulde imødekommer de skærpede energikrav til byggerier - uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Det nye program af ledhejseporte fra Novoferm er kendetegnet ved en isoleringsevne, der ligger helt i top. Novoferm Thermo60 består af 60 mm tykke, opskummede sektioner i stål i en standard-sektionshøjde på 610 mm. Sektionstykkelsen på 60 mm giver sammen med den termisk brudte kuldebro en optimal isoleringsevne: En port på 5 X 5 meter opnår således en u-værdi på kun 0,77 W/m2K. Den nye generation af ledhejseporte lever dermed fuldt ud op til de skærpede krav om lavt energiforbrug i byggerier og er med sin høje standard trendsættende for fremtidens ledhejseporte.

Prima isolering - også i vinduessektioner
"De nye ledhejseporte har tykkere sektioner og isolerer væsentligt bedre uden på nogen måde at gå på kompromis med funktionaliteten. Den høje isoleringsgrad nedsætter ikke hastigheden og sætter heller ingen begrænsninger på mulighederne for valg af gangdørsløsning, vinduessektioner, portautomatik eller hvad der nu er behov for at sikre en effektiv og driftssikker løsning," fortæller Anders Majland, Managing Director i Novoferm Danmark ApS.

Thermo60 kan eksempelvis kombineres med NovoLux-aluramme-sektioner i hele portens bredde, så man får udsyn og gennemsyn uden at nedsætte portens isoleringsevne nævneværdigt. NovoLux60 har nemlig ligesom Thermo60 en sektionstykkelse på 60 mm og er ligeledes med termisk brudt kuldebro i aluminiumsprofilen. Det sikrer, at også porte med stort lysindfald opnår en førsteklasses isoleringsevne. NovoLux Thermo60 leveres standard med 3-lags fyldning enten som standard akryl eller ridsefast overflade.

Bredt udvalg af betjeningsudstyr, farver mv.
El-betjente ledhejseporte leveres med det samme, velkendte automatiksystem som Novoferms almindelige Thermo45 ledhejseporte, og der er et stort udvalg af betjeningsudstyr: Ud over diverse trykknapbokse, fjernbetjeninger og trækkontakter kan man blandt andet vælge automatisk åbning med radar eller med en induktionssløjfe i gulvet. I såvel Thermo60 som NovoLux60 har man desuden mulighed for at integrere en gangdør med lavt dørtrin til at lette personpassagen gennem porten.

Novoferm Thermo60 fremstilles i størrelser på op til 8 meter i bredden og 6 meter i højden og kommer i et nyt, microline-design udvendigt. Porten fås i følgende standardfarver: RAL3000, RAL5010, RAL6009, RAL7005, RAL7016, RAL8014, RAL9002, RAL9006, RAL9007 og RAL9010 - og den kan også fremstilles i andre farver mod et mindre tillæg. Indvendigt leveres porten altid i RAL9002.

Den nye generation af ledhejseporte fra Novoferm imødekommer alle gældende normer og standarder, herunder EN13241-1.


Prisbelønnet tilbehør
Lækre detaljer og flotte farver kendetegner Hörmanns nye luksus fjernbetjening til ledhejseporte. Med en Red Dot Design Award fra 2011 er fjernbetjeningen HSE 2 BiSecur kvalitetsstemplet for godt design. HSE 2 BiSecur er dog meget mere end et praktisk designobjekt i nøgleringen.

Kommunikationen i mellem fjernbetjening og garageport bygger på moderne radioteknologi udviklet i samarbejde med eksperter fra Ruhr Universitet i Bochum, Tyskland. 

Radiosignalet er krypteret for at øge boligejerens sikkerhed mod ubudne gæster. Med den ny teknologi er det vanskeligt for andre end boligejeren at kopiere det trådløse radiosignal og dermed trænge ind i huset via garageporten. To knapper på fjernbetjeningen sørger, dels for kommunikation til porten, og Dels for kommunikation til andet elektronisk tilbehør, som eksempelvis lys i og udenfor garagen.

HSE 2 BiSecur fås i 11 flotte farver, herunder flere i det elegante træ-, carbon og metallic-look.

For yderligere information, kontakt venligst
Jan Rahbek, adm. dir. Hörmann Danmark AS.
Telefon: 86 43 72 22 eller e-mail j.rahbek.ran@hoermann.dk