Industriporte

Industriporte - Ordet port har faktisk flere betydninger. Etymologisk kommer ordet port fra latin "porta" og betyder passage, gate eller fra gammelfransk porte. Find leverandører af industriporte på denne side

Leverandører af og viden om Industriporte:


Alt i Porte

alt i porte

Læs mere om Alt i Porte


Door System A/S

Doorsystem

Hovvejen 148
8361 Hasselager
Tlf.: 8692 1171
E-mail: info@doorsystem.dk

www.doorsystem.dk

Kompetencer: BranddøreHurtigporte, Rulleporte, Skydedøre

Læs mere om Door System A/S


KONE A/S

Marielundvej 10
2730 Herlev
Tlf: 35 87 80 00
E-mail: denmark@kone.com

www.kone.dk

Kompetencer: Elevatorer, rulletrapper, rullefortove, automatiske døre og porte

Læs mere om KONE A/S


MX Door ApS

Messevej 12
9600 Års
Tlf.: 97 99 17 00
E-mail: info@mxdoor.dk

www.mxdoor.dk

Kompetencer: Branddøre, brandskydeporte, sikkerhedsdøre, brandporte, ståldøre, glaspartier, rammedøre, ledhejseporte, brandjalousier, vertikale brandporte, brandgardiner

Læs mere om MX Door ApS


NASSAU A/S

Krogagervej 2
5750 Ringe
Tlf.: 63 62 23 46
E-mail: info@nassau.dk

www.nassau.dk

Kompetencer: Porte, industriporte, ledhejseporte, lavenergiporte, hurtigporte, portåbner, garageporte, facadedøre, aludøre, termodøre, economydøre

Læs mere om NASSAU A/S


NS Entreprise

Stenbæksgårdsvej 106
3460 Fredensborg
Jylland:
Redstedsgade 19 A
6400 Sønderborg
E-mail:mail@nsentreprise.dk
Tlf.: 26 20 86 84

www.nsentreprise.dk

Kompetencer: Spærrebomme, bomme, skydeporte, drejeporte, pullerter, søjler og standhuse, hegn, personsluser, hegn til indhegning, personkarruseller, terrorsikring

Læs mere om NS Entreprise


Nordsjællands Port Center

Farum Gydevej 85
3520 Farum
Tlf.: 44 99 00 19
Email: npc@npc.dk

www.npc.dk

Kompetencer: Porte, garageporte, industriporte, ledhejseporte, rulleporte, vippeporte, sidefoldeporte, automatik til porte

Læs mere om Nordsjællands Port Center


Portlageret/Doortec ApS

Postboks 102
3520 Farum
Telf.: 44 34 24 29
E-mail:info@portlageret.dk

www.portlageret.dk

Kompetencer: Garageport, garageporte, portautomatik, garageportautomatik, garageportåbnere

Læs mere om Portlageret/Doortec ApS


Tektra A/S

Birkegårdsvej 20-22
8361 Hasselager
Tlf.: 87 38 88 88
E-mail: tektra@tektra.dk

web

Kompetencer: Porte, turboporte, brandporte, branddøre, docking systemer, læsseramper, hydrauliske læsseramper, mekaniske læssebroer, slusehuse, porttætninger, ledhejseporte, industriporte, garageporte, sidefoldeporte, langramper, bændelgardiner, pendulporte, løfteborde, døråbnere, service og reservedele, gaffeltrucks, rengøringsmaskiner

Læs mere om Tektra A/S


Mere viden om Industriporte:

Der findes mange forskellige typer af porte i markedet. Der er porte typer som ledhejseporte, garageporte, vippeporte, gitterporte, hejseporte, rulleporte, træporte, skydeporte, svingporte med flere. Porte leveres i forskellige materialer som træ, aluminium, stål, rustfrit stål. Portautomatik klares i de fleste tilfælde med en fjernbetjening. Hvilken type porte man har behov for afhænger bl.a. af portens placering og funktion. Dobbeltporte er de mest almindelige typer porte. Det er en enkel konstruktion med to portdøre, som kan aflåses. Andre typer porte - skydeporte - kræver skinner og dermed også mere plads i siderne til at glide portdøren ud på. Til en lagerhal vælger mange rulleporte, fordi de er relativt billige. Porten har en simpel konstruktion og optager ikke ret meget plads over portåbningen eller i siderne. Porte, der skal kunne passeres af en bil, skal være mindst tre meter brede.


Lindab – 34 porte holder på varmen i Kolding
Af Lisbeth Petersen

Der er behov for højeffektive porte i Brink Transport, som sidste år flyttede sit hovedsæde fra det hidtidige, utidssvarende i Rødding til et nyt og større i Kolding. Ud af den godt 1300 m2 kombinerede administrations- og lagerbygning udgør de 1147 et travlt distributionscenter, som, udover de faste lagermedarbejdere, hver dag er arbejdsplads for omkring 25 chauffører, som to gange om dagen kommer for at læsse bilerne.

HPH Totalbyg var hovedentreprenør på byggeriet, som skulle tage mest muligt hensyn til både høj driftssikkerhed og godt indemiljø, og Lindab blev valgt som leverandør af de i alt 34 porte, der er installeret på begge langsider og den ene gavl.

Salgskonsulent i Lindab, Anders Godsk, var med det samme klar over, at der skulle tænkes lidt utraditionelt i byggeriet:

- Som oftest er det 46 mm industriporte, der bliver monteret i den type byggeri. Men lagerbygningen består jo næsten udelukkende af en stærk stålkonstruktion og så porte i lange rækker, og på grund af det høje antal, valgte vi her vores forholdsvist nye 80 mm industriporte, som har en ekstra høj isoleringsevne, fortæller han.

Serviceaftale med god responstid

- Med den samlede løsning har vi etableret en effektiv lagerbygning med mange læssemuligheder, siger salgskonsulent i Lindab, Anders Godsk, som her står foran en af de fire dockingstationer til sættevogne.

Ud over portene til de mindre varebiler havde Brink Transport brug for miljøvenlige læssemuligheder for de store sættevogne, som kører i døgndrift med de årligt over 600.000 leverancer mellem virksomhedens tre terminaler i Jylland og på Sjælland.

- Til dem har vi leveret og monteret fire dockingstationer med læsseramper og sluser, hvor de største lastbiler kan køre ind og læsse af og på, uden at der bliver lukket varm luft ud fra bygningen. Med den samlede løsning har vi etableret en effektiv lagerbygning, hvor der er mange læssemuligheder. Samtidigt opfylder vi alle myndighedskrav om isolering og forhindrer alt for svingende temperaturer for de mennesker, som arbejder i distributionscentret, siger Anders Godsk.

Det er da også en glad og tilfreds transportdirektør, som sammen med medarbejdere og leverandører har taget det nye center i brug.

- Det kan være en kæmpe udfordring at få opført et byggeri, som lever op til både kravene om U-værdi og effektivitet. Normalt har vi ikke opvarmet lagerbygningen, men det har vi haft i de kolde perioder her i vinter, og både porte og dockingstationer fungerer rigtig godt, siger Claus Laustsen, direktør i Brink Transport. Han sætter også stor pris på den lokale serviceudbyder fra det landsdækkende Dansk Portservice, som Lindab er en del af. Aftalen sikrer en løbende, tæt kontakt til kunderne, så de ikke oplever unødvendige driftsstop:

- Responstiden er god, og vi er glade for, at det altid er de samme folk, som både monterer og servicerer portene. Det betyder meget, at de, som kommer, både kender os og installationerne, så vi ikke skal begynde at forklare 'fra Adam og Eva', når der opstår et problem, siger Claus Laustsen.


NASSAU – Ny klimavenlig port reducerer energiforbruget med 70 %
Danmark er en af de mest ambitiøse lande i verden på klimaområdet
Den danske regering har et mål om, at vi skal udlede 70% mindre CO2 og andre klimagasser i 2030, end vi gjorde i 1990. Et af de steder hvor det muligt at reducere energiforbruget er i bedre isolering af industribygninger. NASSAU 8000 er en ny energibesparende ledhejseport, som reducerer energiforbruget med 70% og dermed lever op til regeringens klimamål. Reducerer energiforbruget med 70% Produktchef hos NASSAU, Gitte Tindbæk, forklarer at man i de nordiske lande især lægger stor vægt på portes isoleringsværdi, der med øje for et grønnere miljø og lavere varmeregning, kan reducere energiforbruget: ”Vi er derfor stolte af at kunne præsentere NASSAU 8000, som er resultatet af mange års udvikling med stor fokus på isoleringsevne”. Hvis man skifter fra en normal isoleret port til den nye energibesparende ledhejseport fra NASSAU, kan energiforbruget reduceres med 70%. Det betyder samtidig, at man sparer penge på varmeregningen. Optimal i kolde miljøer I en god isoleret bygning forsvinder 25% af varmen gennem taget, 35% gennem væggene, 15% gennem gulvet og ikke mindst 25% ud af bygningens åbninger som f.eks. porte, døre og vinduer. Med den nye energibesparende port er der lagt stor vægt på isoleringsværdien, som bidrager til at reducere de ovennævnte 25% varme, som ryger ud af porte, døre og vinduer. Porten er især optimal i kolde miljøer, hvor der ønskes en konstant indendørstemperatur. Bedst isolerende port på markedet NASSAU 8000 har over dobbelt så god U-værdi end de typiske ledhejseporte på markedet. Den unikke U-værdi opnås ved portens 82 millimeter tykke portblad samt portens mange effektive afbrudte kuldebroer. Dette gør porten til den bedst isolerende på markedet, udtaler Produktchef Gitte Tindbæk. En lang række af portens hængsler og beslag er desuden gjort justerbare for at sikre bedst mulig tilpasning og tæthed af den enkelte port. Støtter FN’s verdensmål Udover at den nye port fra NASSAU er energibesparende, støtter forbrugeren også op om FN’s verdensmål for en bæredygtig udvikling (nr. 7, 12 og 13) ved at vælge NASSAU 8000. FN’s verdensmål handler om at løse mange af klodens største problemer inden 2030.