Sæbe og toiletpapir dispensere

Sæbe og toiletpapir dispensere anvendes for at højne hygiejnen og gøre det nemt for brugerne at styre mængden af begge. Sæbe og toiletpapir dispensere fås i et utal af udgaver, materialer og farver

 

 

 

Leverandører af og viden om Sæbe og toiletpapir dispensere:


KiiltoClean A/S

Frederik Plums Vej 2
5610 Assens
Tlf.: 64 71 21 12
E-mail: info.dk@kiilto.com

web

Kompetencer: Desinfektion, Hånddesinfektion, Overfladedesinfektion, Håndrens, Håndhygiejne, Hygiejneløsninger, Dispensere til sæbe og desinfektion, Hudpleje, Rengøringsmidler, Grøn rengøring, Bæredygtig rengøring, Køkkenhygiejne, Professionel rengøring

Læs mere om KiiltoClean A/S


Peoples.dk

Fåredammen 11
5300 Kerteminde
Tlf.: 66 14 14 76
E-mail: salg@peoples.dk

web

Kompetencer: Affaldssortering, indendørs affaldssortering, affaldsspande, affaldsstationer, afrydningsmøbler, borde, bænke, plantekasser, pullerter, askebægre, miljøskabe, kantinemøbler, skraldespande, læhegn, fodhegn, skjulere, toiletudstyr, dispensere, papirkurve

Læs mere om Peoples.dk


Pure Solution Aps

Spinderigade 11
7100 Vejle
Telf.: 26 16 45 64
E-mail: info@PureSolution.dk

www.puresolution.dk

Kompetencer: Håndtørrere, Affaldsbeholdere, Design toiletinventar, Sæbedispensere og spritdispensere, Vandfri urinaler

Læs mere om Pure Solution Aps


Tork®

Gydevang 33
3450 Allerød
Tlf: +45 48 16 82 44
e-mail: tork.dk@essity.com

www.tork.dk

Kompetencer: Dispensere til toiletpapir, dispensere til håndklædeark, sæbedispensere, toiletpapir, håndklædeark, sæbe, affalds- og hygiejnebeholdere, hånddesinficering, Hudpleje, Tork Aftørringspapir, Tork Aftørringsklude, Servietdispenser, Servietter, borddækning

Læs mere om Tork


Unidrain – Veldesignet sæbedispenser giver mulighed for mersalg
Den nye sæbedispenser fra Unidrain er en del af deres prisvindende Reframe Collection, og den falder derfor smukt ind sammen med resten af kollektionen af dansk design i særklasse. Dermed kan salget af badeværelsesprodukter udvides.

Unidrains Reframe Collection er blevet udvidet med en ny sæbedispenser.

Reframe Collection er en minimalistisk tilbehørsserie til badeværelset i dansk design, og de forskellige elementer danner sammen rammerne for en komplet designoplevelse på badeværelset.

Sæbedispenseren kommer i både en bordmodel og en væghængt version, så den kan passe ind i forskellige badeværelser afhængig af behov. På samme måde kan dispenseren tilpasses rummets eksisterende design, da den, ligesom resten af Reframe-kollektionen, fås i børstet stål, poleret stål samt med PVD-belægning i sort, messing og kobber.

Således matcher den nye sæbedispenser i serien kollektionens eksisterende afløb, armaturer og tilbehør, der desuden alle sammen harmonerer med Unidrains HighLine Colour-afløb.

Funktionelle fordele

Ud over sin æstetiske fremtræden har den nye sæbedispenser også en række gennemtænkte funktioner, der giver en god brugeroplevelse.

Sæbedispenseren har en nem betjening med en skrå sæbedosering, der sørger for, at den rette mængde sæbe rammer lige ned i hånden. Dertil bidrager den skridsikre bund og den stærke konstruktion med en lettere betjening, som understøtter en intuitiv brug af dispenseren.


Tork PeakServe familien vokser
Tork PeakServe fås nu som standard og mini dispensere og som adapter til indbyggede håndklædekabinetter, så du kan bruge den samme refill overalt i dine faciliteter. Det betyder, at du ikke skal opbevare - og dine medarbejdere ikke skal håndtere - så mange forskellige produkter.


DAN DRYER – Flydende sæbe og desinfektion i engangsbeholder
Hygiejnisk engangssystem til DAN DRYER's berøringsfrie sæbedispensere Björk og Stainless Design

Særdeles velegnet i hospitals- og plejesektoren, skoler, restauranter og andre områder, hvor håndhygiejne er afgørende. 

Produktbeskrivelse

• Mild flydende sæbe i engangsbeholder. pH-værdi 5,5.
• Passer til berøringsfri sæbedispenser, varenr. 282 + BJÖRK.
• Beholderen kan ikke genfyldes og skal kasseres efter brug.
• Opbevares i tillukket originalemballage.
• Tåler ikker frost.
• Holdbarhed: 36 mdr. fra åbning