Unidrain – Veldesignet sæbedispenser giver mulighed for mersalg

Den nye sæbedispenser fra Unidrain er en del af deres prisvindende Reframe Collection, og den falder derfor smukt ind sammen med resten af kollektionen af dansk design i særklasse. Dermed kan salget af badeværelsesprodukter udvides.

Unidrains Reframe Collection er blevet udvidet med en ny sæbedispenser.

Reframe Collection er en minimalistisk tilbehørsserie til badeværelset i dansk design, og de forskellige elementer danner sammen rammerne for en komplet designoplevelse på badeværelset.

Sæbedispenseren kommer i både en bordmodel og en væghængt version, så den kan passe ind i forskellige badeværelser afhængig af behov. På samme måde kan dispenseren tilpasses rummets eksisterende design, da den, ligesom resten af Reframe-kollektionen, fås i børstet stål, poleret stål samt med PVD-belægning i sort, messing og kobber.

Således matcher den nye sæbedispenser i serien kollektionens eksisterende afløb, armaturer og tilbehør, der desuden alle sammen harmonerer med Unidrains HighLine Colour-afløb.

Funktionelle fordele

Ud over sin æstetiske fremtræden har den nye sæbedispenser også en række gennemtænkte funktioner, der giver en god brugeroplevelse.

Sæbedispenseren har en nem betjening med en skrå sæbedosering, der sørger for, at den rette mængde sæbe rammer lige ned i hånden. Dertil bidrager den skridsikre bund og den stærke konstruktion med en lettere betjening, som understøtter en intuitiv brug af dispenseren.

LÆS også: Unidrains jyske salgsduo fejrer 10-års jubilæum
Unidrain A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.