Unidrain A/S

Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Tlf.: 39 10 10 10
E-mail: info@unidrain.dk

www.unidrain.dk

Kompetencer: Afløbsriste, gulvafløb, boligafløb, designerafløb, udløbshuse, vandlås, VVS-artikler, afløbsrender, afløbsriste, afløbsskåle, linjeafløb, afløbssystemer, lineære afløb, badeværelsestilbehør

Unidrain er en dansk afløbsproducent, som har produceret linjeafløb til badeværelset, siden 2003. I dag er der mere end 750.000 installationer på verdensplan og i løbet af få år er Unidrain blevet et af byggebranchens fortrukne valg. Unidrain er et brand som står for kvalitet, funktionalitet og design.

I takt med udviklingen har Unidrain rykket sig fra at være en gulvafløbsproducent, til i dag også at være et designikon, for det moderne badeværelse. Unidrains gulvafløb har igennem tiden modtaget flere internationale anerkendte designpriser, som f.eks. ”iF product design Award”, ”Red Dot design Award” og ”Den Danske Designpris”. Til at komplementere designerafløbet, har Unidrain sidenhen tilføjet en serie af badeværelsestilbehør – Reframe Collection, som består af bl.a. toiletbørste, sæbehylde og skraber, samt holdere til både toiletpapir og håndklæder. Alle produkter er blevet gentænkt og produceret med innovative features, som forbedrer brugen i det daglige.

Historie
2003 blev året, hvor arkitekten Claus Dyre, skabte et gulvafløb. Et gulvafløb som ingen i verden havde set før. Det var et lineært gulvafløb, der efter en længere godkendelsesproces, fik tilladelse til at blive placeret op til væggen. Dette blev fundamentet for det vi i dag kender som Unidrain. Siden da, har Unidrain udviklet og udvidet deres produktportefølje, med en lang række nye produkter bl.a. den eksklusive tilbehørsserie ”Reframe Collection”.

Unidrain er en del af BLS Industries, som er en koncern i VVS-branchen, koncernen er en af de vigtigste leverandører i Vvs-branchen med en lang række stærke brands.