Spejlglas

Spejlglas, også kendt som almindeligt eller konventionelt spejlglas, er en type glas, der bruges til fremstilling af almindelige spejle. Det er den type glas, der normalt anvendes i hjemmet, på badeværelser, i påklædningsrum og til dekorative formål.

Leverandører af og viden om spejlglas:


Mirit Glas A/S

mirit

Marielundvej 37D
DK 2730 Herlev
Tlf. +45 44 94 44 49
E-mail: post@mirit.dk

www.miritglas.com

Kompetencer: Skueglas, hærdet glas, glasstænger, teknisk glas, glasrør, Blyglas, borosilikatglas, buet glas, Bøjet glas, displayglas, Elektrisk opvarmede glas, floatglas, Glas, Glasblæsning og ætsning, Glasborde, Glasdøre, Glashærdning, Glasindretning, Glaskugler og -perler, Glasrør, Glasrørssikringer, Glasskilte, Glasskår, Glasslibning og -gravering, Glasvarer, Industriglas, Inspektionsluger, jernfattigt glas, Kemisk hærdet glaskeramisk glas, Kvartsglas, Kvartsrør, Laboratorieglas, lamineret glas, Lampeglas, Montrer, Måleglas, Optisk glas, Ornament glas, Ovnglas, Planglas, Rørglas, Safirglas, Sikkerhedsglas, Skibsvinduer, Spejle, Spejlglas, Strålebeskyttelsesglas, Vandglas, Varmeruder

Læs mere om Mirit Glas A/S


Mere viden om spejlglas:

Spejlglas er fremstillet af floatglas, som er en type glas, der er glat og ensartet. Floatglas produceres ved at smelte en blanding af råmaterialer ved høje temperaturer og derefter flyde glasset oven på en seng af flydende tin, hvilket skaber en jævn overflade. Dette resulterer i glasplader med en glat overflade uden forvrængning.

Spejlglas får sin reflekterende egenskab ved at påføre en sølv- eller aluminiumbelægning på bagsiden af glasset. Denne belægning skaber en reflekterende overflade, der giver spejle deres evne til at reflektere lys og skabe et billede af objekter foran dem.

Spejlglas har en blank overflade og kan have forskellige tykkelser, størrelser og former afhængigt af specifikke behov og anvendelser. Det kan skæres og formes til at passe forskellige rammer og spejldesign.

Det er vigtigt at bemærke, at spejlglas normalt ikke har en perfekt farvegengivelse eller lysrefleksion, hvilket kan påvirke billedets klarhed og farver i forhold til ægte farver. Derfor bruges specialiserede spejlglastyper som f.eks. antirefleksbehandlede spejle i steder, hvor farvegengivelse er afgørende, såsom kunstgallerier eller fotostudier.

Spejlglas har mange anvendelser ud over at blive brugt til at lave spejle. Det kan også bruges til vinduer, døre, møbler, dekorative elementer og indvendig design, hvor en reflekterende eller dekorativ overflade er ønsket.

Cookie-indstillinger