Sportsgulve

Sportsgulve

Sportsgulve er karakteriseret ved en meget robust og kraftig konstruktion, da sliddet er/kan være voldsomt. Sportsgulve bliver konsekvent udsat for store belastninger og mere eller mindre hårdt slid fra de udøvende. Alligevel skal sportsgulvene løbende vedligeholdes med lak og olie, ligesom reparation kan komme på tale.

 

Leverandører af Sportsgulve:

AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Tlf.: 98 15 80 22
E-mail: info@aag.world

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Aalborg Epoxy ApS

Fjembhedevej 27, Præstbro
9330 Dronninglund
Tlf.: 71 90 29 33
E-mail: info@aalborgepoxy.dk

www.aalborgepoxy.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

ErgoFloor A/S

ergofloor

Viborgvej 9
7160 Tørring
Telf.: 76 90 20 01
E-mail: ergofloor@ergofloor.dk

www.ergofloor.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Jysk Coating ApS

Håndværkervej 36A
9320 Hjallerup
Tlf.: 51 17 61 10
E.mail: info@jyskcoating.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Laiderz

Fuglebækvej 2A, 1. th.
2770 Kastrup
Tlf.: 32 51 07 00​
E-mail: info@laiderz.dk

www.laiderz.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

For at træffe det rigtige valg af sportsgulv, er der flere vigtige faktorer som man skal tage højde for. Etablering af et nyt sportsgulv er selvsagt ikke en billig løsning. Gulvet bør være af en tilpas god og holdbar kvalitet. Det skal kunne klare en lang række år med en hvis slidtage. For at brugerne af sportsgulvet, skal skånes mest muligt, bør selve komforten af gulvet være i top, således der ikke sker unødigt slid på de udøvende.

Sportsgulvene bør ikke være for glatte, ej heller for hårdeDette kan bevirke sikkerheden ved brug af gulvet. Sportsgulve vil uundværligt skulle rengøres løbende efter brug, hvorfor gulvet skal være nemt og hurtigt at gøre rent, for dermed at holde vedligeholdelsesomkostningerne nede.

Mange idrætshaller, hvori et sportsgulv er lagt, bliver også brugt til en masse andre kulturelle arrangementer, hvorfor dette også skal overvejes ved etablering af gulvet.

Sportsbelægninger er specielle gulvbelægninger, der er designet til at imødekomme de specifikke behov og krav i forskellige sportsgrene. Disse gulvbelægninger skal kunne levere den rette kombination af ydeevne, sikkerhed, slidstyrke og vedligeholdelse for at opnå optimale forhold for udøvelse af sport


Everroll design gulv fra Ergofloor


14.maj 2024


Everroll design gulv fra Ergofloor

Fleksibilitet, elasticitet, lyddæmpning og ergonomisk aflastning er kendetegnende for Everroll gummigulve

Ergofloor har leveret endnu et unikt gulv i gummi. Everrollgummi gulv fra Berleburg Schaumstoffwerke, monteret i fantastisk design.

Fleksibilitet, elasticitet, lyddæmpning og ergonomisk aflastning er kendetegnende for Everroll gummigulve. Ved anvendelse af gummi og polymerer af højeste kvalitet sikres disse egenskaber vedvarende gennem hele gulvfladens levetid. Dette er vigtigt specielt i arbejdsområder, hvor arbejdet udføres gående og stående og under støjbelastning, som f.eks. i butikker, restauranter, lufthavne, hospitaler, skoler, børnehaver og kontorer m.v.

Holdbarhed, fleksibilitet, sikkerhed, komfort, skridsikkerhed og æstetik gør Everroll gummigulve til den perfekte løsning til mange forskellige anvendelsesområder.

Farver og produktvarianter: 
Everroll gummigulve kan som standard leveres i 4, 6, 8, 10 & 12 mm tykkelse. Der er 10 produktvarianter i et stort udvalg af standardfarver og mønstre. Herudover kan Everroll gummigulve leveres i kundespecificerede farver og mønstre i specialvarianten Everroll MyCreation, samt som gummifliser og måtter til specielle anvendelsesområder. 

 Slidstyrke & vedligeholdelse:
Everroll gummigulve har en stor slidstyrke, som medfører at belægningen i praksis er nærmest uopslidelig – selv ved intensiv slidbelastning som f.eks. i lufthavne, banegårde og indgangspartier. Et Everroll gummigulv kan ved montagen behandles med en speciel polyuretanbaseret coatning, som virker opfriskende og sikrer minimal vedligeholdelse. Efterfølgende rengøring og vedligehold foretages med alm. anvendte vaske-pleje midler. Cookie-indstillinger