Systemparkering og parkeringsplatforme

Af parkeringssystemer kan nævnes automatisk parkering hvor alt er fuldautomatiseret, semi/automatisk parkering, hvor bilisten skal deltage i parkering af bilen, parkeringsplatforme for nem og enkelt flytning af biler, parkeringslifte med enkelt betjening og nem for bilisten at parkere, combilifte, drejeskiver med parkering af et antal biler på minimal plads og bilelevatorer

Leverandører af og viden om systemparkering og parkeringsplatforme:


Decorativa

Sandvejen 11 A
4000 Roskilde
Tlf.: 46 32 05 01
E-mail: bpj@decorativa.dk

www.decorativa.dk

Kompetencer: Betonrenovering, Flydemørtel, Industrigulve, Vandtætning

Læs mere om Decorativa


Linotol Danmark


Olaf Ryes Gade 7K
6000 Kolding
Tlf.: 26 83 27 99
E-mail: info@linotol.dk

web

Kompetencer: Betongulve, betonkonstruktioner, armeret beton, parkeringsdæk, klinkegulve, fugefri gulve, designgulve, entre gulve, vedligehold af gulve

Læs mere om Linotol Danmark


Mutrade Industrial Corp

No. 106 Haier Road, Jimo District
Qingdao 266200, China
Mobile: +86-15166697782 (also WhatsApp)
E-mail: j.tan@qdmutrade.com

web

Kompetencer: Systemparkering, halv og fuld automatisk bilparkering, bilparkering, parkeringsplatforme, parkeringslifte, combilifte, bilelevator, specialløsninger, bomanlæg, P-Hus løsninger

Læs mere om Mutrade Industrial Corp


Unipark a/s

Hejreskovvej 6
3490 Kvistgaard
Tlf.: 29 63 69 14
E-mail: ph@unipark.dk

web

Kompetencer: Systemparkering, halv og fuld automatisk bilparkering,  bilparkering, parkeringsplatforme, parkeringslifte, combilifte, bilelevator, specialløsninger, bomanlæg, sluser, personsluser, cykelparkering,  adgangsspærre, P-Hus løsninger, drejeskiver, sikring, pullerter, steler

Læs mere om Unipark a/s


Geopal – Eksplosionsfare i fuldautomatiske parkeringsanlæg


16.maj 2022


Der kan være fare for eksplosioner i et fuldautomatisk parkeringsanlæg. Selvom bilerne holder stille, kan der være fare for udslip af brændstof, hvis der for eksempel sker en lækage på en brændstofslange eller tank. Benzin er brandfarligt, og dets dampe kan være eksplosive. Derfor er det også nødvendigt med detektering i fuldautomatiske parkeringsanlæg, og i denne parkeringskælder detekterer vores GJ-EX for eventuelle udslip. Detektorerne hænger under de platforme, som bilerne holder på, og er derfor ikke synlige.

Vores servicetekniker Sebastian var på besøg hos en af vores kunder og udføre eftersyn for at sikre optimal gasdetektering og dermed en sikker arbejdsplads samt holdeplads for de mange biler.

Geopal leverer forskellige løsninger til overvågning af giftige og eksplosive gasser i parkeringskældre, uanset om de er fuldautomatiske eller ej, og du kan se et udvalg af vores referencer her.


Postbyen får Danmarks mest avancerede parkeringsanlæg


04.feb 2022


Kæmpe p-kælder til 1000 biler under Københavns nye bydel Postbyen bliver med teknologi fra Scanview A/S en milepæl for intelligente parkeringsløsninger

Virksomheden Scanview A/S i Fredericia spiller en vigtig rolle, når det gamle postcenter i København i de kommende år forvandles til "Postbyen" med flere hundrede beboere, anslået 6000 arbejdspladser og 20.000 besøgende dagligt. Det nye kvarter nær Hovedbanegården vil blandt andet omfatte Danske Banks nye hovedsæde, en kæmpe kontorbygning, fire tårne med boliger og hotellejligheder samt yderligere boligtyper, spisesteder, erhverv og detailhandel.

Hele bydelen bliver et grønt og bilfrit område, og det er her, Scanviews ekspertise indenfor intelligente parkeringskoncepter kommer i spil. Biltrafik til området ledes nemlig ned i et gigantisk, underjordisk parkeringsanlæg, som Scanview og samarbejdspartneren Apcoa Parkering Danmark vil gøre til landets nok mest avancerede - med fokus på blandt andet bruger- og klimavenlige løsninger.

- Parkeringskælderen får tre niveauer, plads til 1000 bi ler og et samlet areal svarende til seks-syv fodboldbaner. Så det er ikke nok bare at stribe en masse parkeringsbåse op, slet ikke med placeringen centralt i den travle metropol. Vi bruger sammen med Apcoa den nyeste teknologi til at skabe innovative løsninger, der sikrer flow, brugervenlighed, tryghed, kapacitetsudnyttelse samt - måske vigtigst af alt - reducerer den såkaldte søgekørsel, forklarer Johnny Klausen, direktør og medindehaver i Scanview.

Intelligente kameraer giver overblik over ledige pladser

Besøgende i bil bliver helt fra starten taget i hånden og guidet ind i parkeringsområdet og videre op til de forskellige bygninger og pladser - det sker med klare, dynamiske LED-henvisningsskærme, som kan ændres og tilpasses efter behov.

Ved hjælp af LED-enheder med intelligente kameraer over kørevejen kan gæsterne hurtigt få overblik over, hvor der er plads til at parkere. Ledige pladser vises med grønt lys, ledige el-ladepladser vi ses med orange lys, blå er handicappladser og rød betyder optaget. Overblikket betyder langt mindre søgekørsel og dermed mindre CO2-miljøbelastning og et bedre flow.
Kamerateknologien bruges blandt andet også til det automatiske betalingssystem (som baseres på nummerpladegenkendelse), overvågning af den enkelte parkeringsbås og mellem bilerne, statistik til optimal udnyttelse af arealet, data til henvisningsskiltene med videre.

- Tryghed og sikkerhed bliver naturligvis også nøglefaktorer. Der bliver overvågning af alle parkeringspladser, også de 5.500 cykelparkeringspladser, og så er der musik, som erfaringsmæssigt bidrager til trygheden hos gæsterne. Parkeringsarealet får også talevarsling, så vagten på den døgnbemandede kontrolcentral kan tage kontakt til eventuelle uønskede personer via højttalerne, fortæller Johnny Klausen.

Han glæder sig over, at Scanview sammen med Apcoa Parkering er blevet betroet opgaven med at etablere Danmarks mest moderne parkeringsanlæg i det prestigefulde byudviklingsprojekt i hjertet af København. Projekteringen af parkeringsprojektet er i fuld gang, og den praktiske implementering ventes at gå i gang sidst på året, oplyser Johnny Klausen.

Fotokreditering (Visualisering: Arkitema, 2021)


Unipark – automatisk bilparkering


05.jan 2022


I både ind- og udland findes der efterhånden mange automatiske p-anlæg. Vore medarbejdere hos Unipark har allerede fra starten været en del af denne udvikling. Fra den meget enkle løsning med få pladser til komplette anlæg med op til 500 pladser, så er Uniparks samarbejdspartner blandt den førende aktør.

Opbevarer man sin bil i et fuldautomatisk anlæg, så kan man med tryghed regne med, at ikke andre end ejeren af bilen kan komme til den.

Systemerne er velegnede til offentlige parkeringsfaciliteter med brugerbetaling eller til lukkede parkeringsløsninger. De automatiske systemer kan efter behov leveres som enten skakt eller tårn og kan tilpasses eksisterende bygninger eller integreres ved ny opførsel af bygninger.

Se mere her