Kabelvogne

Kabelvogne kommer i forskellige størrelser og anvende til transport og til udlægning af kabler, som oftest oprullet på tromle. Kabelvogne er primært opbygget i rustfrit stål, således de kan modstå vind og vejr

Leverandører af og viden om Kabelvogne:


Fyns Kran Udstyr A/S

Brændekildevej 37
5250 Odense SV
Tlf.: +45 70152015
E-mail: fku@fku.dk

www.fyns-kran.dk

Kompetencer: Donkrafte, Dynamometre, El-taljer, Faldsikring, Hydraulisk værktøj, Kraner, Kranservice, Kæder, Løftegrej, Rundsling, Sjækler, Spil, Stålwirer, Surringer, Taljer, Vakuumløft, Wirestropper, Løfteklo, Løftemagnet, Surring, Svingkran, Traverskran, LøfteudstyrLøfteåg, Alle produkter, Udlejning, Taljer, Løftestrop, Kraner, Løfte udstyr, Fald sikring

Læs mere om Fyns Kran Udstyr A/S


LAPP Danmark

Korskildelund 6
2670 Greve
Tlf.: 43 95 00 00
E-mail: kundeservice.dk@lappgroup.com

web

Kompetencer: Kabler, spiralkabler, forskruninger, industristik, sensorkabler og tilbehør, splitterbokse og tilbehør, industriel datakommunikation, beskyttelsesslanger, kabelbeskyttelse, instrumentrør, kabelkanaler og tilbehør, kapslinger og skabe, opmærkningssystemer, kabelbindere, induktive sensorer, ultralydssensorer, værktøj og kabeltilbehør

Læs mere om LAPP Danmark


Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Kompetencer: Alt i metaller og Stål, Blankt stål, Byggestål, Konstruktionsstål

Læs mere om Sanistål A/S


Prysmian Group – DrumBuddy i ny og forbedret udgave


05.nov 2022


Prysmian Group udvikler kabler og services, der gør hverdagen nemmere for elektrikere. Blandt andet DrumBuddy, der gør det nemt for én person at håndtere K6, S6 og mindre tromler.

DrumBuddy er dansk produceret af anerkendt virksomhed. Nu er den blevet re-designet og kan købes fra november i en ny udgave. Vi har forbedret på vognen som følgende:

  • håndtagene er blevet lidt længere, for at opnå en bedre tippefunktion
  • monteret med holdere til adaptorsæt, så dette altid følger med vognen
  • nye låsemekanismer med skruer og umbraco nøgle

DrumBuddy gør det nemt for en person at håndtere en kabeltromle på op til 200 kg, uden at belaste ryggen. Vognen kan bruges med alle K6, S6 og mindre tromler - og udskiftning til ny tromle kan hurtigt og nemt klares af en person.

DrumBuddy er bygget til det hårde liv på byggepladsen med en sækkevognskonstruktion, kraftige og fleksible hjul, god frihøjde samt punkterfri dæk. Det gør den nem at køre rundt med på byggepladsen på alle slags underlag – selv med små forhindringer.

Med sin kraftige gule farve, er den samtidig meget synlig og nem at lokaliserer på byggepladsen blandt de forskellige byggematerialer.

Sådan bruger du kabelvognen

Du kører vognen helt frem til tromlen og tipper den ind over tromlen. Herefter skubber du begge akselrør ind i tromleaksen og låser tromlen fast til vognen. Ved mindre tromler benyttes adaptorsæt i stedet for standard akselrør. Herefter tippes vognen tilbage ved hjælp af håndtagene, og du er klar til at transportere kabeltromlen - helt uden tunge løft.

Når en tromle er monteret på vognen, vil den tippe frem og hvile på forreste del af vognen, så hjulene løftes. Dermed bliver vognen stående, når du begynder at trække i kablet. DrumBuddy leveres på en palle med påmonterede dæk og tilhørende adaptorsæt.


LAPP – Vogn til kabeltromler praktisk og fleksibel løsning
Til transport, opbevaring og afrulning af kabel på tromler

Du finder nu en mobil og fleksibel lagerløsninger i vores logistikportefølje - til transport, opbevaring og afrulning af kabel på tromler.

Vognen til kabeltromler er på hjul - og dermed er det en perfekt løsning, når du har brug for nemt at kunne rulle kabel af tromler forskellige steder på arbejdspladsen. Når du skal bruge nyt kabel, så flytter du helt enkelt kabelvognen fra arbejdsstedet til lageret af kabler.

I sin standardopsning er der plads til 8 kabeltromler med en bredde op til 400 mm, en flangediameter op til 500 mm og et flangehul på 80 mm (25 mm centeraksler med centrerende kroner). Totale maksimale vægt er 400 kg eller 50 kg pr. tromle.

Kabelvognen er meget kompakt med målene: L = 1 250 mm, B = 1 100 mm samt H = 1 150 mm.

Vognen trækkes og styres ved hjælp af trækstangen. Som ekstra valg tilbyder vi et monteringssæt, som udvider kapaciteten med yderligere fire tromler.

Se mere her