Dørtelefoner

Dørtelefoner er en god måde, til at sikre sig mod evt. ubudne gæster, da man altid kan høre og måske se, hvem der ønsker at komme ind i bygningen. Dørtelefoner kan anvendes både i private boliger og erhverv, og fungerer ved fjern elektroniks åbning af døren, efter opkald til værten.

 

 

 

Leverandører af og viden om Dørtelefoner:


JDB El-teknik

H.C. Ørsteds Vej 50C
1879 Frederiksberg C
Tlf.: 53 58 28 01
E-mail: jdb@jdb-elteknik.dk

jdb-elteknik.dk

Kompetencer: Dørtelefoner, Netværksinstallationer, Energirådgivning, Elektriker, Hjertestarter, Lader til elbil, knx, lynbeskyttelse

Læs mere om JDB El-teknik


SafeLine

Erhvervsvej 19
2600 Glostrup
Tlf.: +45 44 91 32 72
E-mail: info@safeline.se

www.safeline-group.com/da

Kompetencer: Elevatorer, sikkerhedsudstyr til elevatorer, elevatorsikkerhed, Elevatortelefoner, Etageindikatorer & Talende etageindikatorer, Brandkommunikations-system, Konfiguration og overvågning, Udskiftningsprodukter, CANopen-Lift/Controller

Læs mere om SafeLine


Siedle Nordic A/S

Afdeling Danmark
Avedøreholmen 96–98
2650 Hvidovre
Tlf.: 7022 0002
Fax: 3649 6349
E-mail: info@siedle.dk

www.siedle.dk

Kompetencer: Dørtelefoni, dørstationer, adgangskontrol, svartelefoner, trådløs dørtelefoni, postkasser, postkasseanlæg

Læs mere om Siedle Nordic A/S


Videx Danmark ApS

Hammershusgade 15
2100 København Ø
Tlf.: +45 3929 8000
​Email: videx@videx.dk

www.videx.dk

Kompetencer: Dørstationer, Dørtelefoner, GSM Adgangskontrol, GSM - Trådløs dørtelefoni, Svartelefoner

Læs mere om Videx Danmark ApS


Mere viden om Dørtelefoner:

De klassiske audio dørtelefoner er dem som er mest udbredt og når dørtelefonen ringer, har "modtageren" mulighed for at tale med vedkommende, som ønsker adgang til selve bygningen der ringes på. På denne vis kan døren nemt åbnes med tryk på en knap.

Nyere dørtelefoner med både video og audio giver udover ovenstående features også mulighed for at se hvem som står ude foran døren som der ringes på. Således er det væsentlig nemmere for modtagere at vurdere om vedkommende skal have adgang til bygningen eller ej.


Videx Titan – tidsløst og minimalistisk design


27.nov 2020


Alle større danske byer, rummer på historiske og gamle bygninger. Mange af dem er flere 100 år gamle og har været brugt til mange ting igennem tiden. Flere er moderniseret løbende og gjort til boliger, og netop derfor er det vigtigt, at de gamle og æstetiske udtryk bliver bibeholdt.

Flere arkitekter og ingeniører efterspørger moderne dørtelefonanlæg, der netop kan tilpasses de gamle bygningers arkitektur og udtryk. Hos Videx har vi for flere år siden, imødekommet det ved at udvikle bla. vores TITAN serie.

Titan serien kan tilpasses ind i alle bygninger, og den tekniske del af løsningen kan ligeså gøres unik.

Uanset om der skal indkorporeres video, GSM løsninger, eller adgangskontrol, så kan titan serien, der er bygget på robuste og solide komponenter, udvikles til ejendommes unikke behov.

Vi har igennem en årrække sat mange af vores TITAN anlæg op i især København. København er en gammel by, og for at bibeholde netop udtrykket i de gamle bygninger, har TITAN serien sin beretigelse, som en fast del af vores sortiment.


Videx – VIDEX KITS – den lille, men smarte løsning til dørtelefoni


19.nov 2020


Mindre dørtelefon anlæg bliver mere og mere udbredte. Større villaer, eller virksomheder, der gerne vil have større kontrol over hvem der kommer og går, bliver mere og mere bevidste om mulighederne.

Hos Videx tilbyder vi løsninger i alle størrelser. Fra kæmpe anlæg med flere hundrede brugere, til mindre, med kun en enkelt telefon og et simpelt tableau. Sidstnævnte bliver et større og større marked, da sikkerhed og tryghed går hånd i hånd. Automatik bliver en mere naturlig del af vores hverdag, og netop derfor er det logisk at indtænke porte eller indgangspartier ind i en større sammenhæng med dørtelefoni.

Selvom det er mindre løsninger, kan de uden problemer bruges i en større sammenhæng. Videoløsninger er ofte det som virksomheder ender med at investere i. Ikke blot for at kunne se hvem det er der ringer på, men også for en overordnet følelse af sikkerhed.

Har man et indgangsparti kan det uden problemer integreres i løsningen, så både dør, eller port kan styres efter der er ringet på.

Løsningerne og designs er mange, og vi bistår gerne med såvel rådgivning, som med, at finde den rette installatør til opgaven. Vi har et landsdækkende netværk af installatører der monterer og idriftsætter vores anlæg, så tag endelig kontakt hvis du har interesse i en løsning af den ene eller den anden størrelse.

Se mere her


Få en servicekontrakt på jeres Dørtelefon-anlæg hos JDB El-Teknik


11.jul 2019


JDB El-Teknik reparerer, servicerer og installerer gamle og nye dørtelefoner

En dørtelefon er et samtaleanlæg hvor man fra for eksempel en lejlighed kan tale med en person, der ringer på døren, og hvorigennem dørens låsemekanisme kan betjenes. Benyttes oftest i etageejendomme, så man ikke lukker ubudne gæster ind i opgangen. 

Når du vælger JDB-Elteknik til at reparere eller installere din nye dørtelefon, er du sikker på at få den løsning der passer til dig. 

Vi kører i hele Københavnsområdet og er beliggende på Frederiksberg.

Læs mere her om JDB-Elteknik's kompetencer inden for dørtelefoner