Håndscannere

Håndscannere anvendes til at scanne / læse stregkoder eller anden data. Håndscannere anvedes både rent logistisk, men også i dagligvarehandelen.

Leverandører af og viden om Håndscannere:


3Dprinted.dk

Systemvej 4
8963 Auning
Tlf: 53 781 881 / 61 28 20 57
E-mail: info@3dprinted.dk

www.3dprinted.dk

Kompetencer: 3d print, 3d printere, filamenter, 3d scannere, CNC, tilbehør, maling, printunderlag, vedhæftning, værktøjer

Læs mere om 3Dprinted.dk


BB Data Teknik A/S

Transformervej 18
2860  Søborg
Telf.: 44 85 02 30
E-mail: adm@bbdata.dk

www.bbdata.dk

Kompetencer: Labelprintere, stregkodelæsere, stregkodebaseret dataopsamling & mobile løsninger, stregkodescannere, håndterminaler, truck computere, trådløse netværk, etiketdesign & mærkning, håndscannere

Læs mere om BB Data Teknik A/S


Datalogic

Datalogic Automation AB
Höjdrodergatan 21
212 39 Malmö
Sweden
Email : info.se@datalogic.com
Tlf: +46 40 38 50 00
Fax: +46 40 38 50 01

Org: 556801-1992
VAT SE556801199201

www.datalogic.com

Kompetencer: Verdens førende stregkodelæsere, lasermærkning og sensorer!

Læs mere om Datalogic


Datcol ApS

Naverland 2, 12. sal
2600 Glostrup
Tlf.: +45 71 74 78 79
E-mail: info@datcol.com

www.datcol.com

Kompetencer: Datafangst, Etiketter, Etiketprintere, Håndterminaler, Håndscannere, Lagerstyring, Stregkodelæsere, Stregkoder

Læs mere om Datcol ApS


Delfi Technologies A/S

Galoche Alle 1
4600 Køge
Tlf.: +45 70 222 555
E-mail: info@delfi.com

www.delfi.com

Kompetencer: Elektroniske hyldeforkanter, Etiketprintere, Håndterminaler, Kasseløsninger (POS), Labels, Labelprintere, Printløsninger, Stregkodelæsere

Læs mere om Delfi Technologies A/S


Leuze electronic Scandinavia ApS

Gydevang 39-41
3450 Allerød
Telefon: 48173200
E-mail: leuze.dk@leuze.com

www.leuze.dk

kompetencer: stregkodelæsere, sensorer, scannere, sikkerhedsrelæer, sikkerhedskontakter, kontakter, trykkontakter, IP-kameraer

Læs mere om Leuze electronic Scandinavia ApS


Max-Consult ApS

    

 

Max Frandsen
Tlf.:+45 8161 4790
E-mail: max@max-consult.dk

www.max-consult.dk

Kompetencer: Intern transport, Akkumulerende conveyor i samarbejde med ContiFlow, Emnetransport for emner op til 100kg i samarbejde med svenske MH Modules AB, Løfteborde i samarbejde med svenske Marco AB, Palleconveyor og nøglefærdig special automatik i samarbejde med Gipo Sp. z.o.o., Transfervogne og håndteringsudstyr i samarbejde med Q-System, Lagerreoler og indretning i samarbejde med Lagerteknik.dk, Volume scanning af emner eller paller i samarbejde med Scaletronic, Standardconveyor, Specialconveyor, Reolconveyor, Palleconveyor, Båndconveyor, Contiflow-conveyor

Læs mere om Max-Consult ApS


Mobicom Pro ApS

Hauge Møllevej 4
3550 Slangerup
Tlf.: +45 50800090
E-mail: fso@mobicom-pro.com

www.mobicom-pro.com

Kompetencer: Håndscannere, Stregkodelæsere

Læs mere om Mobicom Pro ApS


Mere viden om Håndscannere:

Håndscannere er i dag primært trådløse og fungerer enten ved hjælp af bluetooth eller wifi, dog er der stadig nogle modeller der anvender usb kabel. Håndscannere fås med både lille og stor læseafstand og den korrekte model til dit behov kan du finde sammen med en f leverandørerne på denne side.


Panasonic – Ny undersøgelse – Dårligt designede stregkodescannere giver smerter
Mange medarbejdere får smerter af at arbejde med it-udstyr, der er designet forkert. Flere må sygemelde sig, og det koster virksomhederne dyrt

En investering i det rigtige udstyr kan derfor være en god idé – både for medarbejdernes helbred og for virksomhedens bundlinje.

Medarbejdere, der arbejder inden for logistik og transport, oplever at dårligt designede stregkodescannere påvirker deres sundhed og produktivitet. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Opinion Matters*.

Undersøgelsen viser, at 63 procent oplever smerter i håndled eller arm, og at 69 procent har været tvunget til at holde to til tre sygedage det seneste år. Smerterne rammer ikke kun medarbejderne, men også virksomheden. To til tre sygedage koster i gennemsnit arbejdsgivere 3.000 kroner pr. ansat.

I undersøgelsen nævner 60 procent, at deres nuværende stregkodescannere kun er ’lidt effektive’ eller ’slet ikke effektive’. Over en tredjedel af de adspurgte er frustrerede over den langsomme og ineffektive scanningsproces, som de mener skyldes den tid, det tager at scanne en pakke (31 procent), og at scannerne ikke scanner optimalt (26 procent). Og det forværres kun af, at flere af medarbejderne bruger scanneren omkring 197 gange om dagen – et antal, der stiger år efter år.

Flere af de adspurgte har dog forslag til, hvordan produktiviteten kan forbedres. Cirka halvdelen mener, at det vil være en fordel med en højpræcisionspen og knapper på begge sider af enheden. Samt hvis enheden havde en vinklet stregkodescanner (36 procent) og bedre læsbarhed i sollys (22 procent).

Panasonic har lyttet til de løbende undersøgelser og har fokus på at løse de ergonomiske udfordringer, som medarbejdere, der dagligt arbejder med stregkodescannere, står over for.

”Fra vores seneste interne test har vi set, hvordan vores nyeste vinklede stregkodescanner kan hjælpe medarbejdere til færre bevægelser. Den vinklede scanner gør, at skærmen kan holdes i samme stabile position, således at medarbejderne ikke behøver at dreje arme og håndled eller løfte så meget på fx pakker,” siger General Marketing Manager Jan Kaempfer fra Panasonic Computer Product Solutions.


Den nyeste generation af håndscannere – Leuze electronic Scandinavia ApS
Leuze electronic tilbyder med de mobile scannere IT 1910i og IT 1911i to nye serier med en til dato uopnået pålidelighed.

Den nyeste generation af håndscannere                                                    

Leuze electronic tilbyder med de mobile scannere IT 1910i og IT 1911i to nye serier med en til dato uopnået pålidelighed. 

Den industritilpassede håndscanner IT 1910i blev udviklet specielt til anvendelse under ekstreme forhold. Takket være det specielle hus med tæthedsgrad IP 65 kan IT 1910i scanneren holde til at blive tabt på et betongulv op til 5.000 gange fra en højde på 1 meter og selv 50 gange fra en højde på 2 meter - og det ved en temperatur inden for en område fra +50°C til -30°C. Fordelene for virksomhederne er således fordoblet: Mindre nedetid og langt lavere driftsomkostninger. Et meget stort læsefelt i kombination med en laser-sigteanordning garanterer hurtig registrering af stregkoder og 2D-koder. Også ved dårligt trykte eller beskadigede stregkoder sørger den uovertrufne scanning performance for højt produktivt arbejde - manuel dataindtastning er nu praktisk talt noget, der hører fortiden til. 

Serie IT 1911i er den trådløse scannervariant. Den arbejder med Bluetooth klasse 1, som tillader at scanneren anvendes ved afstande på op til 100 meter fra basisstationen og forringer interferens med andre trådløse systemer. Op til 7 af disse håndscannere kan kommunikere med basisstationen, hvilket resulterer i en yderligere reduktion af de samlede driftsomkostninger.

 
Leuze electronic Scandinavia ApS
Gydevang 33
3450  Allerød

Telefon: 48173200
E-mail: leuze@leuze.dk
Internet: www@leuze.dk