Printkortsklemmer

Printkortsklemmer - Leverandører af printkortsklemmer finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end printkortsklemmer, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om printkortsklemmer:


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


Wieland Electric A/S

Vallørækken 26
4600 Køge
Tlf.: 70 26 66 35
E-mail: sales@wieland-electric.dk

www.wieland-electric.dk

Kompetencer: Rækkeklemmer, Stikbar bygnings installations system, Printklemmer, Sikkerheds teknologi, Installations automation, Industristik, Elektronik og interface til styreskabet, Power bus system for bygninger, lndustrielt Powerbus-system, Network og fieldbus systemer, Stiksystem, Stiksystem til industrien, Stiksystem til solceller

Læs mere om Wieland Electric A/S


Phoenix Contact – Vinklede printkortklemmer til THR-processer
Phoenix Contact udvider sit program af vinklede printkortklemmer med Push-in tilslutning

Den nye SPTA-THR 1,5 printkortklemme fra Phoenix Contact er udført i varmeresistent kunststof og er derfor egnet til automatisk montage i reflow lodning. Takket være lederens udgangsvinkel på 45° gør serien med Push-in tilslutning arrangement i flere rækker på printkortet mulig.

Printkortklemmerne fås med delinger på 3,81 mm og 5,08 mm og muliggør tilslutning af ledere med tværsnit fra 0,2 til 1,5 mm2. De 2- til 12-polede varianter er designet til strømme op til 13,5 A og spændinger op til 320 V. Produktdesignet for den vinklede variant svarer til designet på de horisontale og vertikale SPT-THR 1,5 printkortklemmer, som gør det muligt for producenter at tilbyde forskellige tilslutningsløsninger med et ensartet udseende


Wago – Printklemmer i serie 2061 nu i THR-udgave
Through Hole Reflow (THR)-lodning, bølgelodning eller manuel lodning: Printklemmerne i serie 2061 fås nu også til through hole-montering.

Foruden de kendte SMD-varianter i serie 2061 lancerer WAGO nu en variant til through hole-montering med to forskellige loddestiftlængder: Udgaven med 1,5 mm lange loddestifter er velegnet til THR-processen og giver med en printkorttykkelse på 1,6 mm en dobbeltsidet bestykning. Udgaven med 2,4 mm lange loddestifter kan derimod takket være den længere stift bearbejdes på printkortets underside med både THR- og bølgelodning samt manuel lodning.

Med den flade konstruktion på kun 5,6 mm er THR-printklemmerne i serie 2061 især velegnet til kompakte elektronikapplikationer, f.eks. til nettilslutning på printkort, der er bestykket på bagsiden eller på begge sider, og til anvendelse i strømforsyninger og LED-drivere. Serie 2061, som fås i hvid og sort, har et ledertværsnit på 0,5 - 1,5 mm2. Printklemmerne er dimensioneret til en mærkestrøm på op til 17,5 A og en mærkespænding på 320 V.

Ligesom SMD-printklemmerne fås THR-printklemmerne i "tape and reel"-pakning til automatisk montering. Med CAGE CLAMP® S-tilslutningsteknologien er det muligt at tilslutte entrådede ledere og fleksible ledere med terminalrør direkte. Ved aktivering af de integrerede betjeningsknapper kan også fleksible ledere tilsluttes og nemt demonteres igen.

"Serie 2061 som både SMD- og THR-variant er den rigtige løsning for alle lodningsprocesser. De 1- til 3-polede printklemmer kan monteres ved siden af hinanden uden poltab, hvilket reducerer antallet af varianter betydeligt og dermed også minimerer lagerbeholdningen og produktionsomkostningerne for vores kunder", siger Jens Brandhorst, Product Manager hos WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG i Tyskland.

Kontakt WAGO Denmark A/S for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, web: www.wago.dk


Stærkere printklemme: ny variant i serie 2060 (1)
WAGO's nye printklemmevariant i serie 2060 er indkapslet i et hvidt hus, der er kendetegnet ved større mekanisk styrke. For at øge de mekaniske tolerancer ved direkte tilslutning af entrådede leder under den automatiske eller manuelle montering har WAGO forlænget huset på den nye printklemmevariant i serie 2060 med 1 mm i den bagerste del.

 Det resulterer i større mekanisk styrke ved aktivering af betjeningsknapperne. De nye printklemmer er indkapslet i et hvidt hus og reducerer skyggedannelse i LED-applikationer til et minimum. Eksisterende printklemmer kan uden problemer og af kunden selv opgraderes til den nye variant i serie 2060, da denne er kompatibel med det eksisterende printklemmelayout.

Printklemmerne i serie 2060 med en højde på kun 4,5 mm anvendes både i LED-applikationer og i andre installationer i fladt konstruerede elektronikkomponenter. De er velegnede til entrådede og fleksible ledere med tværsnit fra 0,2 til 0,75 mm², og entrådede ledere kan isættes direkte. Tilslutning og demontering af alle typer ledere sker nemt og intuitivt via de integrerede betjeningsknapper.

Til WAGO's program af SMD-printklemmer hører foruden serie 2060 også serie 2059 til indbygning på trang plads samt serie 2061 til direkte netforsyning. Takket være SMD-seriens mange fordele er det muligt at anvende dem i mange forskellige applikationer: Fra små, konventionelt kablede LED-spotlights til industrielt kablede loftsarmaturer udgør de tre serier af SMD-printklemmer den perfekte forbindelse mellem driver og modul.

Kontakt WAGO Danmark for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, homepage: http://www.wago.dk

 


En-polet printkortklemme til LED applikationer
Phoenix Contact udvider sin PTSM-serie med en en-polet udgave til LED-applikationer.

Med en horisontal kabeltilslutning leveres den kompakte SMD printkortklemme i tape-on-reel pakker ligesom versionerne med højere polantal, hvilket gør den egnet til automatiserede loddeprocesser.

Klemmen er med 2,5 mm pitch designet til kabler op til 0,75 mm2. Da der er anvendt et push-in stik kan kablerne hurtigt og enkelt tilsluttes, når de er blevet afisoleret.

PTSM-serien har et fladt design, som gør den særligt egnet til LED-applikationer. Programmet omfatter stik, printkortklemmer og board-to-board stik. Husene fås i hvid eller sort til forskellige applikationer.

For yderligere information kontakt Product Manager Nikolaj Z. Jessen, njessen@phoenixcontact.dk