Åbne celleplastkasser

Åbne celleplastkasser

Åbne celleplastkasser refererer til beholdere eller kasser, der er lavet af en type plastmateriale kendt som “celleplast” eller “skumplast.” Disse kasser er designet med en åben struktur, hvilket betyder, at de har huller eller celler i væggene og bunden, hvilket giver dem en let og skummet struktur.

Leverandører af Åbne celleplastkasser:

Dansk Transport Emballage A/S

Oksbølvej 97
6500 Vojens
Tlf.: 74 59 16 80
E-mail: info@dtemballage.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Celleplast er et materiale, der er lavet af ekspanderet polystyren (EPS) eller lignende plastiske materialer. EPS er et termoplastisk materiale, der gennemgår en ekspansionsproces, hvor det udvides og hærdes for at danne de karakteristiske lukkede celler, der giver det dets lette og isolerende egenskaber.

Åbne celleplastkasser har flere anvendelser, herunder:

  1. Emballage: De kan bruges som beskyttende emballage til skrøbelige eller følsomme genstande under transport eller opbevaring.
  2. Isolering: På grund af celleplastens isolerende egenskaber anvendes disse kasser ofte til at holde genstande på en konstant temperatur under transport, f.eks. i koldt- eller varmefølsomme industrier som fødevare- eller medicinalbranchen.
  3. Organisering: Åbne celleplastkasser kan bruges til organisering og opbevaring af små genstande i industrier som detailhandel, elektronik og værktøj.
  4. Beskyttelse: De kan bruges til at beskytte produkter mod stød og skader i produktions- eller distributionsprocessen.
  5. Dæmpning: På grund af materialets stødabsorberende natur kan de også bruges som dæmpende elementer i emballage for at beskytte mod skader under transport.

På grund af materialets lette vægt og alsidighed anvendes celleplastkasserne i mange forskellige industrier og applikationer. De kan tilpasses i forskellige størrelser og former for at opfylde specifikke behov.

Cookie-indstillinger