Boblefolie

 

Boblefolie

Boblefolie er et emballagemateriale lavet af plastik, der har små luftfyldte bobler indlejret mellem to lag. Det bruges til at beskytte genstande under transport og opbevaring. Boblefolie fungerer som en støddæmper, der absorberer stød og vibrationer for at forhindre skader på indholdet. Den er let og fleksibel, hvilket gør den nem at håndtere og forme omkring forskellige genstande. Boblefolie fås i forskellige tykkelser og størrelser for at imødekomme forskellige behov og krav.

Boblefolie er med til at beskytte dine produkter. Boblefolie omslutter og dermed beskytter varer og produkter af enhver form imod slag og stød.

Leverandører af Boblefolie:

Mekoprint A/S

Hermesvej 2
9530 Støvring
Telf.: 99 36 56 00
E-mail: info@mekoprint.dk

www.mekoprint.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

STOK Emballage K/S

Erik Stoks Alle 4
5550 Langeskov
Tlf.: 72 200 700
E-mail: info@stok.dk

www.stok.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Sal-Tech Easy Packaging

Eggebækvej 10, Kravlund
6360 Tinglev
Tlf.: 70272220
E-mail: support@sal-tech.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Setiket A/S

Lillebæltsvej 12
6715 Esbjerg N
Tlf.: 76 14 76 00
E-mail: mail@setiket.com

www.setiket.com

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Tykkelsen af boblefolien påvirker dens støddæmpende egenskaber, hvor tykkere folie normalt giver mere beskyttelse. Boblefolien er også kendt som luftbobleplast, luftpudefolie eller polstring. Den er velegnet til at beskytte skrøbelige genstande som glas, keramik, elektronik og møbler under transport og opbevaring. Boblefolien kan købes i ruller eller ark og skæres til den ønskede længde og form. Den kan genanvendes flere gange, hvilket gør den til et miljøvenligt valg inden for emballage.

Boblefolien kan også have andre anvendelser ud over emballage, såsom isolering eller som et polstringselement i håndværksprojekter. Nogle typer folie er lavet af genanvendt plastik, hvilket yderligere reducerer deres miljømæssige påvirkning.

Det er vigtigt at vælge den rigtige type og tykkelse af folien baseret på de specifikke behov for beskyttelse af de indpakkede genstande. Boblefolien er en populær og effektiv løsning til at beskytte følsomme varer under forsendelse og opbevaring.

Cookie-indstillinger