Bølgepapdæmpere

Bølgepapdæmpere

Bølgepapdæmpere er strukturer lavet af bølgepap, der bruges til at absorbere stød og vibrationer under transport og opbevaring. De består af flere lag bølgepap, der er arrangeret i et mønster for at øge deres støddæmpende evne. Bølgepapdæmpere kan have forskellige former og størrelser afhængigt af det specifikke anvendelsesformål og den type produkt, der skal beskyttes. De bruges til at pakke og beskytte skrøbelige genstande som glas, keramik, elektronik og møbler. Bølgepapdæmpere fungerer ved at absorbere energien fra stød og vibrationer, der opstår under transport og håndtering.

Leverandører af Bølgepapdæmpere:

RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

STOK Emballage K/S

Erik Stoks Alle 4
5550 Langeskov
Tlf.: 72 200 700
E-mail: info@stok.dk

www.stok.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

De hjælper med at forhindre skader på indholdet og opretholde dets integritet og kvalitet. Bølgepapdæmpere er lette og fleksible, hvilket gør dem nemme at håndtere og forme omkring forskellige former for varer. De kan tilpasses tilpasset til specifikke produkter og emballagebehov. Bølgepapdæmperen kan være en del af en større emballageløsning, der også inkluderer bølgepapbakker, boblefolie eller andre beskyttende materialer.

De kan bruges i forskellige industrier, herunder elektronik, glas, fødevarer og medicin. Bølgepapdæmperne er en omkostningseffektiv løsning til beskyttelse af varer under forsendelse og opbevaring. De er også miljøvenlige, da de kan genanvendes og genbruges flere gange. Brugen af bølgepapdæmperne bidrager til at reducere skader på varer og dermed minimere tab og øge kundetilfredsheden.

De spiller en vigtig rolle i emballageindustrien og hjælper virksomheder med at opretholde produktkvaliteten og integriteten under hele forsyningskæden.

Cookie-indstillinger