Celleplastbakker

Celleplastbakker

Celleplastbakker, også kendt som skumplastbakker eller skumindsatser, er en type emballageenhed fremstillet af celleplastmateriale. Normalt udvidet polystyren (EPS) eller polyethylen (PE). Disse bakker er designet til at beskytte og organisere produkter. Dette under transport, opbevaring og udstilling. Celleplastbakker består af individuelle celler eller lommer, der er formet til at passe til formen af de produkter, de skal indeholde.

Leverandører af Celleplastbakker:

Dan Palletiser A/S

Industrivej 12
4241 Vemmelev
Tlf.: +45 5838 2193
E-mail: sales@dan-palletiser.dk

www.dan-palletiser.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Dansk Transport Emballage A/S

Oksbølvej 97
6500 Vojens
Tlf.: 74 59 16 80
E-mail: info@dtemballage.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Nøgleegenskaber:

  1. Beskyttelse: Celleplastbakkerne giver en polstret og stødabsorberende beskyttelse til produkter mod stød, vibrationer og stød under transport.
  2. Pasform: Da cellerne er skræddersyet til produktets form, holder de produkterne sikkert på plads og forhindrer, at de bevæger sig rundt og beskadiger hinanden.
  3. Organisering: Celleplastbakkerne hjælper med at organisere produkter i en forsendelse eller emballage, hvilket gør det nemmere at identificere og håndtere dem.
  4. Præsentation: I nogle tilfælde bruges celleplastbakker også til at præsentere produkterne på en pæn og præsentabel måde i butikken eller udstillingsområdet.
  5. Miljøvenlighed: Visse celleplastmaterialer kan være genanvendelige og miljøvenlige.

Celleplastbakkerne bruges i en bred vifte af industrier og applikationer. Herunder elektronik, medicinsk udstyr, teknologi, skrøbelige varer og mere. De tilbyder en effektiv løsning til at beskytte og organisere produkter i transit og kan bidrage til at minimere skader og tab under transport og opbevaring.

Cookie-indstillinger