Indretningskasser

Indretningskasser

Indretningskasser, også kendt som møbelkasser eller flyttekasser, refererer til specielle typer kasser eller emballager, der er designet til at beskytte og lette transporten af møbler og større genstande under flytning eller opbevaring. Disse kasser er normalt større og mere robuste end almindelige kasser og er konstrueret til at rumme genstande som borde, stole, lamper, elektronik og andre større genstande, der kræver ekstra beskyttelse og støtte.

Leverandører af Indretningskasser:

Dansk Transport Emballage A/S

Oksbølvej 97
6500 Vojens
Tlf.: 74 59 16 80
E-mail: info@dtemballage.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

MODUL-SYSTEM HH A/S

Midtager 28
2605 Brøndby
Tlf.: 70 25 21 60
E-mail: info@modul-system.dk

www.modul-system.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

SST Enclosures A/S

W Brüels Vej 10
9800 Hjørring
Tlf.: 98904220
E-mail: info@sindalsteel.dk

www.sst-enclosures.com

Se hele vores produktprogram og profil her

STOK Emballage K/S

Erik Stoks Alle 4
5550 Langeskov
Tlf.: 72 200 700
E-mail: info@stok.dk

www.stok.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Nogle indretningskasser er specifikt designet til at passe til bestemte møbler eller genstande for optimal pasform og beskyttelse. Indretningskasser kan have polstrede indvendige foring eller skumindlæg for at beskytte indholdet mod stød og rystelser under transport. Disse kasser kan også være udstyret med håndtag eller hjul for nem håndtering og transport. Nogle indretningskasser kommer med låg eller låsemekanismer for at sikre, at indholdet forbliver sikkert inde i kassen under transporten.

De er ofte brugt af indretningsfirmaer, flyttefirmaer eller privatpersoner, der ønsker at flytte eller opbevare deres indretning sikkert. Indretningskasser kan også være miljøvenlige, fremstillet af genanvendelige materialer og designet til langvarig brug. Brugen af indretningskasserne bidrager til at reducere risikoen for skader på indretningselementerne under transport og opbevaring. De kan også være mærket eller nummereret for nem identifikation af indholdet og organiseringen.

En indretningskasse er skræddersyet til specifikke indretningsprojekter eller forsendelsesbehov. Investering i kvalitetsindretningskasser kan spare tid og penge ved at beskytte indretningselementerne mod skader og tab. Uanset om det drejer sig om en flytning, en midlertidig opbevaring eller et indretningsprojekt, er indretningskasserne en praktisk og pålidelig løsning til transport og opbevaring af indretningselementer.

Cookie-indstillinger