Korrosionsbeskyttelsesfolie

Korrosionsbeskyttelsesfolie

Korrosionsbeskyttelsesfolie, også kendt som korrosionsinhibitorfolie eller antikorrosionsfolie, er en type beskyttende emballagemateriale. Det bruges til at forhindre eller minimere korrosion (rust) på metaloverflader. Denne type folie er designet til at beskytte metalgenstande mod luftfugtighed, fugt, salte og andre korrosionsfremmende faktorer.

Leverandører af Korrosionsbeskyttelsesfolie:

Mekoprint A/S

Hermesvej 2
9530 Støvring
Telf.: 99 36 56 00
E-mail: info@mekoprint.dk

www.mekoprint.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

STOK Emballage K/S

Erik Stoks Alle 4
5550 Langeskov
Tlf.: 72 200 700
E-mail: info@stok.dk

www.stok.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Tantaline CVD ApS

Nordborgvej 81
6430 Nordborg
Tlf.: 70 200 679/ Mobil 28 920 029

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Korrosionsbeskyttelsesfolien fungerer ved at frigive korrosionsinhibitorer, kemiske forbindelser, der skaber en beskyttende barriere på metaloverfladen. Disse inhibitorer danner en tæt film, der forhindrer eller forsinker oxidationen af metallet, hvilket hjælper med at bevare overfladen i sin oprindelige tilstand.

Denne type beskyttelse anvendes ofte i industrier som produktion, transport og lagring af metalvarer, såsom maskiner, elektronik, bildele, skibe, rørledninger og meget mere. Korrosionsbeskyttelsesfolien findes i forskellige former, herunder ark, ruller, poser eller specielle emballager og kan anvendes på metaloverflader ved hjælp af manuel påføring eller maskiner.

Det er vigtigt at vælge den korrekte type folie baseret på de specifikke krav og miljøforhold, som metalemnet vil blive udsat for, for at sikre effektiv beskyttelse af metallet mod korrosion.

Korrosionsbeskyttelsesfolie findes i forskellige tykkelser og størrelser og kan tilpasses til specifikke anvendelser og miljøforhold. Folien kan anvendes på metaloverflader ved hjælp af selvklæbende bagside eller ved varme eller tryk. Den fjernes let uden at efterlade klæberester, når den ikke længere er nødvendig. Korrosionsbeskyttelsesfolie er særligt nyttig under transport og opbevaring af metaldele for at bevare deres kvalitet og levetid.

 

Cookie-indstillinger