Elvarmeanlæg

Elvarmeanlæg - Elvarme er en af de dyreste opvarmningsformer der findes på markedet. Der er derfor mange penge at spare, hvis der suppleres med for eksempel luft til luft varmepumper. Leverandører af elvarmeanlæg finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end elvarmeanlæg, så brug søgefeltet under denne boks.

 

 

 

Leverandører af og viden om elvarmeanlæg:


GEMINA TERMIX A/S

Navervej 15-17
7451 Sunds
Tlf.: 97 14 14 44
E-mail: mail@termix.dk

www.termix.dk

Kompetencer: Vandvarmere, Fjernvarme, Varmevekslere, Compactstationer, Vekslere, Fjernvarmeunits, Beholdere, Fjernvarme anlæg, Fjernvarmestationer, Varmeanlæg

Læs mere om GEMINA TERMIX A/S


JEVI A/S


Godthåbsvej 7
7100 Vejle
Telf.: 75 83 02 11
E-mail: jevi@jevi.dk

www.jevi.dk

Kompetencer: Varmelegemer, Rørvarmelegemer, Elpatroner, Varmepatroner, Varmeblæsere, Kanalvarmeflader, Anti-kondens varmere, Silikonekabler, Selvregulerende varmekabler, Termostater

Læs mere om JEVI A/S


Newtronic ApS

Ove Jensens Alle 35F
DK-8700 Horsens
Tlf.: +45 7669 7090
E-mail: info@newtronic.dk

www.newtronic.dk

Kompetencer: Kundedesignede løsninger, grøn omstilling, teknisk elvarme, varmelegemer, kanalvarmelegemer, rørvarmelegemer, varmeflader, varmekabler, varmepatroner, varmemåtter, inline heatere, automatik, Bygningsautomatik, HVAC, styring og regulering, tavler, køleprofiler, termisk ledende materiale.

Læs mere om Newtronic ApS


SAN Electro Heat a/s

Gillelejevej 30B
3230 Græsted
Tlf.: 48 39 88 88
E-mail: info@san-as.com

www.san-as.com

Kompetencer: El-varme, el varme, elvarme, Elektriske Heatere, Varmelegemer, Varmepatroner, Værktøjsvarmepatroner, Varmeblæsere, Gennemstrømsvarmere, Belastningsmodstande, Varmekabler, Varmemåtter og -tæpper, Antikondensvarmere, Belysning, Ventilation, Termostater og Styring, Koblingsbokse, Ex Applikationer, Jernbanesystemer, Industriovne, Kirkeovne, Radiatorer, Håndklædetørrere

Læs mere om San Electro Heat A/S


Ska-Dan A/S

Ole Rømers Vej 25
7000 Fredericia
Tlf.: +45 70 26 70 46
E-mail: solgaard@ska-dan.dk

www.ska-dan.dk

Kompetencer: Affugtning, Elvarmere, Generatorer, Kalorifere, Kedelcentraler, Mobilvarme, Mobile varmecentraler, Ventilatorer

Læs mere om Ska-Dan A/S


Vento Nordic A/S

Over Hadstenvej 56-58
8370 Hadsten
Tlf.: 87 73 60 70
E-mail: mail@vento.dk

web

Kompetencer: Skorstene, montage tilbehør, pejse, gaspejse, biopejse, terrassevarme, elpejse, pejseindsatse, brændeovne, havefakler, hybridpejse, hætter, sektioner, dampspærre, gulvplader, Vento Rør, stålforinger, flexslanger

Læs mere om Vento Nordic A/S


Skær ned på dit varmeforbrug med Danfoss Ally™ allerede i år
Med Danfoss Ally får du et intelligent elektronisk varmesystem til dit hjem, der er kompatibelt med Google Assistant og Amazon Alexa. Det nye skud fra Danfoss er også et fornuftigt valg, hvis du allerede denne vinter vil skære ned på dit varmeforbrug.

Danfoss hilser den grønne omstilling velkommen med et stærkt og pålideligt stemmestyret intelligent varmesystem: Danfoss Ally™. Tilmed til en overkommelig pris og med en stor værdi for boligejere. Ally™ er en tilføjelse til Danfoss’ eksisterende smartvarmekategori, der i forvejen tæller Danfoss Link™ og Danfoss Eco™. 

Få styr på varmen uden at løfte en finger

Ally™ leveres med en intuitiv app og stemmestyring via Google Home og Amazon Alexa: ”Med Ally™ er kolde og uopvarmede rum snart fortid, Uanset om du har radiatorer eller vandbaseret gulvvarme, fungerer Ally™ med dem alle. Danfoss Ally™ giver dig fuldt overblik over dit varmesystem og er nem at betjene, helt uden brug af andre styreenheder end din smartphone. Ally™ tilpasser sig dine daglige rutiner, og du kan ændre indstillingerne også uden for dit hjem. For eksempel, hvis du kommer tidligere hjem end forventet, kan du let skrue op for varmen og dermed sikre en perfekt temperatur, inden du kommer hjem,” fortæller salgsdirektør Tony Nielsen.

Ally™ skiller sig ud fra mængden på særligt disse kriterier: Ally™ er Zigbee 3.0-certificeret og leveres med Open API – en åben programmering, der tillader flere typer data ”at tale sammen” og dermed gør Ally™ til et attraktivt valg:

”Da vi designede Ally™ skulle navnet referere til at forene og danne en forbindelse. Deraf navnet Ally - en allieret. I Danfoss fokuserer vi konstant på at forbedre brugeroplevelsen og tilbyder nu en intelligent løsning, der er let at bruge på grund af sin intuitive app-kontrol og stemmestyring kombineret med Google Assistant og Alexa,” siger salgsdirektør Tony Nielsen.

Alexa: Skru op for varmen i stuen

Research og forskningsbureauet Delta-EE oplyser, at ejere af intelligente højttalere (for eksempel Google Assistant og Alexa) for det meste bruger deres stemmestyring til at spille musik og lytte til nyhederne:

”Ganske overraskende oplyser 58% af ejerne i analysen, at de også anvender intelligente højttalere til at kontrollere systemer i hjemmet, som for eksempel varme. Stemmestyring er kommet for at blive, og vi ser en stigning i stemmestyrede enheder i private husstande, og her er Danfoss Ally™ et godt match til en overkommelig pris og med en attraktiv værdi,” siger salgsdirektør Tony Nielsen.

Op til 23% energibesparelser med Ally™

”Med Ally™ får du energibesparelser på op til 23%. Så ved at vælge et nyt varmesystem i din bolig, kan du støtte den grønne energiomstilling,” siger salgsdirektør Tony Nielsen.

For at nå i mål med Paris-aftalen om at begrænse temperaturstigningen til 1,5 grader, skal vi reducere emissionerne med 7,6% i år, og hvert år i det næste årti. Bæredygtig og effektiv energi-infrastruktur sammen med bygningseffektivitet, er investeringer, der fremmer økonomisk vækst og mindsker klimaændringerne.

Bygninger er ansvarlige for ca. 40% af energiforbruget og 36% af CO2-emissionerne i EU. I øjeblikket er omkring 35% af EU's bygninger over 50 år gamle, og over 75% af bygningsmassen er energi-ineffektiv, mens kun 0,4-1,2% (afhængigt af landet) af bygningsmassen renoveres hvert år. Mere renovering af eksisterende bygninger kan føre til betydelige energibesparelser. Ifølge Ecofys-rapporten* kunne EU-borgere opnå 20 milliarder Euro i årlige besparelser på deres energiregninger inden 2030.

Fordele:

Ally™ tilbyder en bred vifte af fordele og hjælper boligejere til øget hjemmekomfort samtidig med at der kan spares på varmeforbruget.

 • Fuld kontrol over dine radiatorer og gulvvarme via appen på din smartphone
 • Bedre komfort og energieffektivitet, når temperaturen tilpasses til en daglig tidsplan
 • Let at bruge og installere med den intuitive app
 • Designet til at bygge bro mellem form og funktionalitet
 • Kan fjernbetjenes overalt
 • Op til 23% energibesparelser
 • Passer til 95% af alle ventiler
 • En vedligeholdelsesnem termostat - batteriet holder op til to år
 • Kan stemmestyres med Amazon Alexa & Google Assistant
 • Suveræn temperaturpræcision
 • Open API – sikrer at data kan kommunikere med flere forskellige systemer
 • Zigbee 3.0-certificeret