Forbrugsdata

Forbrugsdata omhandler de aflæsninger og data, som kan aflæses af et givent forbrug. Forbrugsdata kan både dreje sig om en enkel bolig eller om et helt boligkompleks, hvor den enkelte boligadministrator kan overskue alle data centralt. På den måde vil den enkelte boligadministrator nemt kunne holde styr på ejendommens forbrugsudgifter og forbrugsregnskaber.

Leverandører af og viden om Forbrugsdata:


MetriCorr

Tørringvej 7
2610 Rødovre
Tlf.: 92 44 80 80
E-mail: info@metricorr.com

www.metricorr.com

Kompetencer: Dataloggere, Fjernovervågning, Remote Monitoring, Korrosionsmåling, Korrosionsanalyse, Rådgivning, Katodisk Beskyttelse, ER prober, Rørledningskorrosion, Offshore korrosion, Interferens korrosion (AC/DC)

Læs mere om MetriCorr


Mere viden om forbrugsdata:

Forbrugsdata aflæses enten på de enkelte kilder, men oftest aflæses det online på diverse forbrugsprogrammer, ligesom der løbende udvikles nye Apps til formålet.


Schneider – Energiekspert – Sådan sparer din virksomhed penge på energiforbruget
Ved I, hvordan I sparer på energien? Med ganske få tiltag kan virksomheden reducere energiforbruget med op til 5-10 procent om året, ifølge energistyringsekspert Michael Thode

I har med garanti et stort energiforbrug hvert år. Højere end I gerne vil have. Sammen med resten af ledelsen har I måske siddet og studeret regnskabet og prognoserne for at finde åbninger, hvor der kan spares penge. Og energiforbruget kunne snildt være et af dem.

Energistyringsekspert Michael Thode, Schneider Electric, oplever, at mange virksomheder ikke kender reglerne og mulighederne for at reducere energiforbruget. Men der er rigtig mange penge at spare, og samtidig kan virksomhedens CO2-udledning reduceres betydeligt, når energiforbruget nedsættes, ifølge Michael Thode.

Skift til et energy management system
”Mange virksomheder har ikke nok viden og overblik over energiforbruget. Med et energy management system (EMS) kan virksomheden automatisk overvåge forbruget af varme, køling og el ned til mindste detalje, så de ved, hvor der kan spares penge. Årligt kan der barberes 5-10 procent af energiudgifterne,” forklarer Michael Thode.

Energiselskaberne køber dine besparelser
Når en virksomhed reducerer energiforbruget ved fx at bruge EMS’er, så uddeler energiselskabet en refusion:

”I får en refusion af energiselskabet for at sælge retten til at indrapportere energibesparelserne til Energistyrelsen. Det er dog vigtigt at huske, at der skal udarbejdes en skriftlig aftale om salget, før energispare-projektet gennemføres,” forklarer Michael Thode, der hvert år hjælper mange virksomheder med at opnå store energibesparelser.


Løsninger der fremtidssikrer din virksomhed
”En investering i en EMS kan begunstige din virksomhed på sigt. I dag er verden mere digital end nogensinde, og det betyder at manuelle aflæsninger ikke giver mening, ifølge Michael Thode. Med fx EcoStruxture Power-systemet er en virksomhed altid ajour med de seneste softwareløsninger, fordi de konstant opdateres, og tilbagebetalingstiden er på blot 1-3 år, afhængig af virksomhedens størrelse og de udfordringer, den står overfor,” siger energistyringsekspert, Michael Thode.