Opvarmningsudstyr

Opvarmningsudstyr - Leverandører af opvarmningsudstyr finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end opvarmningsudstyr, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om opvarmningsudstyr:


Linka Energy A/S

Nylandsvej 38
6940 Lem St
Tlf.: 97341655
E-mail: linka@linka.dk

www.linka.dk

Kompetencer: kraftvarmeanlæg, energioptimering, opvarmning, biobrændsler. kedler

Læs mere om Linka Energy A/S


Mobilvarme danmark

Tlf.: 40 18 26 90
E-mail: jj@mvdk.dk

www.mobilvarmedanmark.dk

Kompetencer: Mobilvarme, mobile varmecentraler, varmekanoner, mobile varmeanlæg, kalorifere, byggeplads opvarmning, opbygning af varmecentraler, teltopvarmning, affugtning, korntørring, mobile fyringsanlæg,

Læs mere om Mobilvarme danmark


Renergi

Stenledsvej 5A
4050  Skibby
Tlf: 43 58 24 24
E-mail:kontakt@renergi.dk

www.renergi.dk

Kompetencer: Pillefyr, Pilleovne, Transport og lagersystemer til træpiller, Varmecentraler, Varmluftkaloriferer, Ventilation, Indeklima

Læs mere om Renergi


SAN Electro Heat a/s

Gillelejevej 30B
3230 Græsted
Tlf.: 48 39 88 88
E-mail: info@san-as.com

www.san-as.com

Kompetencer: El-varme, el varme, elvarme, Elektriske Heatere, Varmelegemer, Varmepatroner, Værktøjsvarmepatroner, Varmeblæsere, Gennemstrømsvarmere, Belastningsmodstande, Varmekabler, Varmemåtter og -tæpper, Antikondensvarmere, Belysning, Ventilation, Termostater og Styring, Koblingsbokse, Ex Applikationer, Jernbanesystemer, Industriovne, Kirkeovne, Radiatorer, Håndklædetørrere

Læs mere om San Electro Heat A/S


VETO Kedler

Østergade 33
4140 Borup
Tlf.: 40 30 78 05
E-mail: info@vetokedler.dk

www.vetokedler.dk

Kompetencer: Kedler, varmeløsninger, varmecentraler, biobrændsler, stoker kedler, styresystemer, varmluftproduktion

Læs mere om VETO Kedler


Danfoss – tager sit næste store skridt inden for fremtidens boligopvarmning
Professionelle inden for boligopvarmning kan se frem til nemmere salg, installation og teknisk support, når Danfoss nu introducerer app-baseret varmestyring i hjemmet til Danfoss Link™.

Nyheden i opdateringen er Danfoss Link™ App til smartphones og tablets. Det er en app, der gør det muligt for boligejere at styre opvarmningen af boligen, uanset hvor de befinder sig, og når det passer dem. Sammen med introduktionen af Danfoss Link™ App sænkes listeprisen på en Danfoss Link™ CC med ca. 40%.

"Dette er det logiske næste trin for elektroniske termostater," udtaler Produktchef Morten Nissen. "Takket være den nye Danfoss Link™ App kan boligejere nu fjernstyre deres opvarmningssystem, uanset hvor de befinder sig. Dette giver endnu bedre varmestyring, komfort og effektivitet, og vores ingeniører har arbejdet på at inkorporere årtiers viden om opvarmning i hvert enkelt af systemets elementer."

Danfoss Link™ App er brugervenlig takket være de tre forudindstillede valgmuligheder, der tilpasser indeklimaet ud fra klokkeslæt- og datoindstillinger: Hjemme, Ikke til stede/Sover eller Ferie. Appen gør det også muligt at brugerdefinere varmestyringen, så boligopvarmningen kan styres fra overalt i verden, og boligejerne kan altid komme hjem fra arbejde eller ferie til et behageligt opvarmet hjem - selv hvis de kommer tidligere hjem end forventet.

Danfoss Link™ App kan kommunikere med Danfoss Link™ CC (central styring) fra alle steder, hvor der er internetforbindelse. Danfoss Link™ CC regulerer herefter trådløst living connect® radiatortermostater, elektriske eller vandbårne gulvvarmesystemer og sikrer præcis og fuld kontrol over alle elementer i et boligopvarmningssystem.

Det har aldrig været lettere for installatører at arbejde med et Danfoss Link system. Både den nye Danfoss Link™ App og Danfoss Link™ CC (central styring) er som en del af udviklingsprocessen blevet finjusteret for at sikre nem installation og problemfri kommunikation i et fuldt integreret system.

For at forenkle installation og service har Danfoss også etableret en Helpdesk til Danfoss Link™ App, som vil tage sig af spørgsmål i forbindelse med opsætning og tilslutning af den nye app til Danfoss Link systemet.

"For mange installatører er apps og opsætning af trådløse forbindelser ikke et fokuspunkt. Derfor har vi etableret en Helpdesk, som boligejerne kan kontakte for at få hjælp," siger Produktchef Morten Nissen "Vi ønsker at gøre installationen og overleveringen så let som muligt samt give installatørerne en ekstra ressource til at sikre tilfredse kunder."

Danfoss Link™ App giver professionelle installatører mulighed for at tilbyde den nyeste teknologi inden for boligopvarmning til deres kunder. Sammen med Danfoss Link™ CC (central styring), trådløse living connect® radiatortermostater og elektriske eller vandbårne gulvvarmestyreenheder sikrer appen præcis og fuld kontrol over boligopvarmningssystemet, der er udviklet i overensstemmelse med Danfoss' høje kvalitet.

"Som den eneste leverandør af komplette systemer skaber og udvikler vi alle vores produkter selv. Dette gør det muligt for os at levere et fuldt integreret system i perfekt balance," udtaler Produktchef Morten Nissen. "Kernen i vores forretning er at skabe de bedst mulige opvarmningsløsninger. Danfoss Link™ App er en del af denne fortsatte udvikling, og vi vil fortsætte med at hjælpe professionelle inden for boligopvarmning med at føre denne udvikling videre."

Danfoss Link™ App og den opdaterede Danfoss Link™ CC med indbygget Wi-Fi er tilgængelige i Danmark fra august 2015