Temperaturregulatorer

Temperaturregulatorer - Leverandører af temperaturregulatorer finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end temperaturregulatorer, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om temperaturregulatorer:


Newtronic ApS

Ove Jensens Alle 35F
DK-8700 Horsens
Tlf.: +45 7669 7090
E-mail: info@newtronic.dk

www.newtronic.dk

Kompetencer: Kundedesignede løsninger, grøn omstilling, teknisk elvarme, varmelegemer, kanalvarmelegemer, rørvarmelegemer, varmeflader, varmekabler, varmepatroner, varmemåtter, inline heatere, automatik, Bygningsautomatik, HVAC, styring og regulering, tavler, køleprofiler, termisk ledende materiale.

Læs mere om Newtronic ApS


QMT SCIENCE AB

Amerikavägen 6
SE-393 56 Kalmar
Mob +46-70-3694892
Tel +46-480-44 26 51

E-mail: info@qmt3.com

web

Kompetencer: Ventiler, centraler, regulatorer, filtre, klemringsfittings, koblinger, rør og fittings, slanger, flowmetre, trykmålere, gasmålere, klembeslag

Læs mere om QMT SCIENCE AB


Spirax Sarco Denmark

Blokken 62
3460 Birkerød
Tlf.: (45) 38 10 4288
E-mail: Webmaster@dk.SpiraxSarco.com

web

Kompetencer: Afspærringsventiler, Dampanlæg, Dampkvalitet, Dampgeneratorer, Dampsystemer, Energi, Energioptimering, Flowmålere, Food Pharma, Fødevareproduktion, Kedelovervågning, Kondensatpumper, Kugleventiler, Reguleringsventiler, Sikkerhedsventiler, Temperaturregulering, Vandudladere, Vandudskillere, Varmevekslere

Læs mere om Spirax Sarco Denmark


Tech Instrumentering

Axel Kiers Vej 44
8270 Højbjerg
Tlf.: 8739 2600
E-mail: info@tech.dk

www.tech.dk

Kompetencer: Niveaumåling, niveaumålere, dataloggere, display, flowmåling, kalibrering, flowmålere, temperaturmåling, trykmåling, viskositets måling, kalibrering af måleudstyr, kalibreringsudstyr, energimålere, analyseudstyr, ledningsevne, PH

Læs mere om Tech instrumentering


EET Europarts satser på Smart Home kategorien som nyt forretningsområde
Sortimentet af intelligente temperaturstyrings produkter, fra den markedsledende tyske producent tado°, er blandt de første IoT-produkter der lanceres i kategorien

Smart Home kategorien vil fremover være et strategisk fokusområde og en vigtig del af EET Europarts' vækststrategi. En ny nordisk distributionsaftale med tyske tado°, der er europæisk markedsleder inden for intelligente temperaturstyrings produkter og -løsninger, er allerede på plads, og flere distributionsaftaler er undervejs.
         
"IoT har holdt sit indtog, og spiller i dag en vigtig rolle for måden vi lever på. Masser af IoT-produkter til det smarte hjem er allerede på markedet og har fundet vej til tusindvis af husstande over hele verden," siger Group CEO John Thomas, EET Group. "Produkter og løsninger der på intelligent vis kan styre indetemperaturer er blandt de Smart Home produkter, der genererer mest værdi for brugerne, fordi der her kan opnås flest besparelser og flest fordele for brugerne. Derfor er netop denne produkttype blandt de vigtigste i kategorien, og vores partnerskab og distributionsaftale med tado° er således et perfekt afsæt til at opbygge forretningsområdet for Smart Home."
   
Aftalen med tado° omfatter distributionsrettigheder for den komplette tado° produktportefølje i Danmark, Sverige, Norge og Finland, og de første produkter er klar til at blive lanceret.
     
De intelligente produkter fra tado° kan forbinde både gamle og nye varmeanlæg til internettet via intelligente termostater (Smart Thermostats), som giver brugerne mulighed for nemt og enkelt at styre og kontrollere indetemperaturer i boligen, og opnå besparelser på helt op til 31 % af deres energiforbrug. De nye tado° Smart Radiator Thermostats, intelligente radiator-termostater, kan anvendes i boliger der ikke har eget centralvarmeanlæg, og hvor brugeren ønsker at styre temperaturer i individuelle rum, eller på individuelle radiatorer. tado° Smart Radiator Thermostats er p.t. de eneste radiatortermostater på markedet med geolocation-baseret styring og automation. Tredje generation af tado° produkterne (v3) har mere avancerede funktioner og kan blandt andet stemmestyres, f.eks. via Alexa (Amazon Echo), og integreres via IFTTT og Echo.
   
"Intelligent temperaturstyring er en essentiel funktion for begrebet Smart Home, og vi er meget glade for samarbejdet med EET Europarts. Vi får nu adgang til at tilbyde Europas førende løsninger inden for intelligente termostater til hele Norden," udtaler CEO Christian Deilmann fra tado°. "EET Europarts har stor succes med at tilbyde banebrydende teknologiske produkter og løsninger på det nordiske marked, og vi er overbeviste om, at de mange fordele, i form af store energibesparelser, høj komfort og brugervenlighed, som tado° sortimentet bibringer brugerne, vil blive rigtig godt modtaget."
     
tado° produkterne er certificeret og godkendt til Amazon Echo og IFTTT.
   
De første tado° produkter i Smart Home kategorien er tado° v3 Smart Thermostat og tado° Smart Radiator Thermostat.
   
Disse helt nye produkter til intelligent temperaturstyring kan styres med stemmestyring (voice control) og alle produkter er kompatible med Amazon Echo og IFTTT integration.
   
"Begreberne Smart Home og IoT har været buzzwords i branchen i flere år, men både forbrugere og forhandlere, har haft svært ved at forholde sig til, hvad begreberne egentlig dækker over," siger Allan Friis, der er Sales Director for Retail divisionen hos EET Europarts A/S. "Hos EET Europarts definerer vi Smart Home som en kategori af intelligente IoT produkter, der af forbrugerne anvendes i hjemmet til at skabe en eller anden form for effektivitet, optimering, besparelse, convenience eller anden fordel. Der, hvor der, efter vores vurdering, kan skabes de største målbare fordele for forbrugerne, er på områder som: varmeregulering, lysregulering, sikkerhed, strømforsyning, indeklimaregulering, automatisering og netværk. For at Smart Home produkter bliver rigtig smarte, er det nødvendigt med et brugervenligt økosystem, dvs. et system til styring og kontrol af produkterne. Og systemet skal være nemt og intuitivt for brugerne at tilgå og benytte. Med Google Home, IFTTT, Amazon Echo og ikke mindst Apple HomeKit, som er præinstalleret på samtlige iPhones, tror vi at disse økosystemer nu er klar, og at Smart Home kategorien står foran sit gennembrud."   

Intelligent temperaturstyring
Internet-forbundne termostater fra tado° gør det nemt og enkelt for brugerne at foretage temperaturstyring i boligen, og gør opvarmning/nedkøling langt mere energieffektivt end nogensinde før.
       
Til alle boliger
tado° termostater kan installeres på næsten alle varmeanlæg og radiatorer.
     
Certificering
tado° Smart Thermostats er certificeret af det tyske Frauenhofer Institute for Building Physics IBP.
     
Installation
Et Starter Kit udgør den nødvendige basisinstallation for en tado° løsning. tado° tilbyder to typer af Starter Kits: En til boliger med eget varmeanlæg, og en til boliger med radiatortermostater. Hvert Starter Kit indeholder en Internet Bridge, som sættes i internetrouteren, og dermed forbinder alle tado° enhederne til internettet. Extension Kit og ekstra termostater kan tilføjes til flere zoner og flere rum