Omrøring

Omrøring - Omrøring i levnedsmiddelbranchen refererer til processen med at blande eller blande ingredienser eller råvarer til produktion af fødevarer. Det spiller en vigtig rolle i forskellige faser af levnedsmiddelproduktionen, herunder forberedelse af dejen, emulgering af ingredienser, homogenisering af blandinger og opnåelse af en ensartet konsistens eller tekstur i det færdige produkt. Dosering af væske er en af de hyppigst forekomme opgaver i dagens produktion - læs indlæg af Morten B. Jensen - Product Manager, Klinger

Leverandører af og viden om omrøring:

AxFlow A/S

Kong Svends Vej 65A
2765 Smørum
Tlf.: 70 10 35 50
E-mail: axflow@axflow.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Frema Proces ApS

Kærvej 17
3520 Farum
Tlf.: +45 80 29 10 05
Mobil: +45 22 83 21 91
E-mail: top@fremaproces.dk

www.fremaproces.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Nordic Engineering ApS

Lykkegårdsvej 3
4000 Roskilde
Tlf.: +45 45948000
E-mail: info@nordic-engineering.dk

www.nordic-engineering.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Prounit Frames

Messingvej 7
8940 Randers SV
Tlf.: 22 350 900
E-mail: contact@prounit.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Cookie-indstillinger