AxFlow A/S

AxFlow

Kong Svends Vej 65A
2765 Smørum
Tlf.: 70 10 35 50
E-mail: axflow@axflow.dk

web

Kompetencer: vakuumpumpe, Omrørere, filtre, doseringspumpe, membranpumpe, fadpumpe, Tandhjulspumpe, slangepumpe, Filterpatron, filterpose, mixere, vacuumpumpe, posefiltre, Monopumpe, Excentersnekkepumpe, skruespindelpumpe, ekscentersnekkepumpe, automatisk selvrensende filtre, kurvefiltre, patronfiltre, luftfiltre, trykluftfiltre, ventilationsfiltre, centrifugalpumpe, loberotorpumper, impellerpumper, neddeler, kompressorer, skruekompressorer, Kapselblæsere

AxFlow, din leverandør af pumper, filter og vakuumteknik

AxFlow er en af Europas største udbydere af flowtekniske komponenter til procesindustrien.

Pumper, Filtre og Vakuumteknik, Blæsere og Kompressorer. Vores klare ambition er at yde vores nuværende og kommende kunder et langsigtet og stabilt samarbejde, hvor vi kan bidrage positivt til at forbedre Deres processer.

AxFlow gruppen opererer indenfor brancher, hvor processer og pumpeløsninger altid skal fungere og hvor driftsstop er dyre og uacceptable.

AxFlow A/S er et 100% ejet datterselskab i den europæiske AxFlow gruppe, som er repræsenteret med egne selskaber i 20 europæiske lande. AxFlow gruppen er Europas førende leverandør af flowtekniske komponenter. Denne markedsposition agter vi at beholde ved konstant at tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter kombineret med en høj grad af service.

AxFlow-gruppen blev grundlagt i 1989 og vi har siden arbejdet målrettet på at møde den europæiske procesindustris behov. Vi repræsenterer verdens førende producenter af flowteknisk udstyr og bestræber os på hele tiden at udvikle vores organisation med mennesker, som besidder stor kompetence og opfylder de krav, du som kunde med rette kan forvente af os, som en seriøs og professionel leverandør og samarbejdspartner. Vores mål er at møde den lokale industris behov, samtidig med at vi udnytter vores organisatoriske styrke til at skabe strategiske distributions- og serviceløsninger over hele Europa.