Spildbakke

Spildbakke

Spildbakke er beregnede til opsamling af væsker under maskiner, køretøjer eller lignende. Spildbakker sikrer virksomheden en miljørigtig opbevaring af olie og kemikalier og hvad der ellers spildes fra maskinen, således at man kan skaffe det af vejen på en ansvarlig måde

Leverandører af Spildbakke:

3K Værktøj A/S

Meteorvej 6
DK-8700 Horsens
Tlf.: 75 62 41 44
E-mail: info@3ktools.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Ahlsell

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: ahlsell@ahlsell.dk

www.ahlsell.dk/da

Se hele vores produktprogram og profil her

BG Burcharth A/S

Egegårdsvej 5
5260 Odense S
Tlf.: +45 66119966
E-mail: info@burcharth.dk

www.burcharth.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

CGH Nordic A/S

Jernbanegade 8, 1
7160 Tørring
Tlf.: +45 75 71 20 04
E-mail: info@cghnordic.com

www.cghnordic.com

Se hele vores produktprogram og profil her

Dansk Transport Emballage A/S

Oksbølvej 97
6500 Vojens
Tlf.: 74 59 16 80
E-mail: info@dtemballage.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

En spildbakke bruges til at opsamle og indeholde væskespild for at forhindre forurening og skader i forskellige miljøer. Spildbakker er almindeligt anvendt i industrien, laboratorier og værksteder, hvor farlige eller ikke-farlige væsker håndteres. De er designet til at fange spild fra beholdere som tromler, dunke og kemikaliebeholdere. Dette forhindrer væsker i at nå gulvet og forårsage glatte overflader eller kemisk skade.

I laboratorier bruges spildbakker til at beskytte arbejdsborde og gulve mod kemiske spild. De hjælper med at opretholde en sikker arbejdsplads ved at minimere risikoen for eksponering for farlige stoffer. I industrien anvendes spildbakker under maskiner og udstyr for at fange oliespild, kølevæsker eller andre driftsvæsker. Dette forhindrer miljøforurening og reducerer rengøringsomkostninger.

Spildbakker kan også bruges i detail- og opbevaringsmiljøer, hvor de placeres under lagerhylder for at opfange lækager fra opbevarede væsker. De hjælper med at holde lagerområder rene og sikre. I landbruget bruges spildbakker til at fange pesticider og gødningsmidler, der kan lække under opbevaring eller blanding. Dette beskytter jorden og vandressourcer mod forurening.

Spildbakker kommer i forskellige størrelser og materialer, herunder plastik, metal og kompositter, afhængigt af deres specifikke anvendelse. De kan også være udstyret med gitter eller rist for at holde beholdere hævet over det opsamlede spild. Effektiv brug af spildbakker bidrager til en renere og sikrere arbejdsplads og beskytter både medarbejdere og miljøet mod potentielle farer.

 

Cookie-indstillinger